Federasyon yetkilisi açıkladı: Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor!

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş'in Güney Kore A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmek için görüşmeler gerçekleştirdiği iddia edildi.

Yayınlanma: 16.05.2024 - 16:28
Federasyon yetkilisi açıkladı: Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor!
Abone Ol google-news

Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili, Şenol Güneş'in milli teknik direktörlüğüne getirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Güney Kore basınından MK Sports'a konuşan bir federasyon yetkilisi, Şenol Güneş ile yapılan görüşmelerin hızlı bir şekilde ilerlediğini ve tecrübeli teknik direktörün de Güney Kore'nin başına geçmeye çok sıcak baktığı ifade edildi.

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Önceden 4 adayın belirlendiğini ancak Şenol Güneş'in an itibarıyla Güney Kore için öncelik olduğunu söyleyen federasyon yetkilisi, "Güney Kore Futbol Federasyonu, Şenol Güneş'i birinci önceliğine aldı ve görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler hızla ilerliyor" dedi.

"YAKIN GELECEKTE SONUÇLANABİLİR"

Şenol Güneş'in de görev için istekli olduğunu söyleyen yetkili, "Şenol Güneş, Güney Kore'nin teknik direktörlüğünü üstlenmek için güçlü bir iradeye sahip, bu nedenle görüşmeler yakın gelecekte sonuçlanabilir. Teknik direktör seçim süreci hakkında net olarak söyleyebileceğim bir şey şu an itibarıyla yok" ifadelerini kullandı.

71 yaşındaki Şenol Güneş, 2007-2009 yılları arasında Güney Kore ekibi FC Seoul'ü çalıştırmış ve Güney Kore ile yakın ilişkiler kurmuştu. Şenol Güneş son olarak Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.


İlgili Haberler