Yumurtayı buzdolabı kapağına koyanlar dikkat!
Uzmanlardan bu 3 gıdayla ilgili uyarı geldi...
Unu kullandıktan hava geçirmez bir kaba koyun. Unu pakette saklamak bakteri oluşumuna neden olur.
Çoğu kişi fındık gibi çerezleri mutfak dolabında saklıyor ancak uzmanlara göre bu tür kuru yemişler uzun süre dayanılıklık ve lezzetlerini korumaları için buzdolabında saklanmalı.
Yine uzmanlar buzdolabı kapısının sürekli açılıp kapanması nedeniyle sıcaklıkta sürekli bir değişim olduğunu, bu nedenle yumurtaların tazeliklerini kaybedeceklerini söylüyor. Yumurtalar, sıcaklığın sabit olduğu yerlerde saklanmalı.
En Çok Okunan Haberler
- Altından yeni rekor!
- Saldırı sonrası İran'dan ilk açıklama
- 'Ben artık Fenerbahçeli değilim'
- AKP'de 'Rolex' kazası: Paylaştı, sildi
- Gaziosmanpaşa'da toprak kayması!
- Erdoğan’dan flaş İsrail-İran açıklaması
- 'Nezaketsiz, pervasız, iftira dolu...'
- İzmir'de deprem!
- 'Kadınlarımız soyundukça soyunuyor'
- İmam şiddetine skandal karar!