Beşiktaşlılar Bursasporlu ismi unutmadı

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve kulübün divan kurulu üyesi Mesut Ağrak'ın cenazesi, toprağa verildi.

Yayınlanma: 16.02.2015 - 15:46
Abone Ol google-news

Rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede cumartesi günü vefat eden Ağrak'ın cenazesi, Ulucami'de öğlen vakti kılınan namazın ardından Baruthane Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, eski başkan ve yöneticiler, taraftarlar ve ailesi katıldı.

Recep Bölükbaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağrak'ın çok iyi bir Bursasporlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Yeşil-beyaz sevdayı kaybettik. Bursaspor Taraftarlar Derneği için 40-45 seneden beri mücadele eden bir dernek başkanını kaybettik. İyi bir babayı kaybettik. Bursaspor'u seven bir adamı kaybettik, üzüntülüyüz. Tabii yaşının genç olması üzüntümüzü bir kat daha arttırdı. Bursaspor'un, sevenlerinin başı sağ olsun. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Özellikle eşine ve çocuklarına Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun. Bursaspor için gerçekten sürekli didinen, Bursaspor'un her zaman en iyi şekilde olmasını isteyen bir insandı."

Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam da Ağrak'ın ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, "Kendisi çok büyük bir Bursasporluydu. Çok değerli bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine Allah sabır versin" dedi. Ağrak'ı Bursa Beşiktaşlılar Derneği de unutmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler