Koral İstanbul Irmak Okullarında

Öğrencilerine hem akademik, hem sosyal hem de kültürel anlamda zengin öğrenme ortamları sunan, verdiği kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra, etkinlikleriyle de dikkat çeken Irmak Okulları, Gençlik Ve Kültür Vakfı ile birlikte sanat ve kültüre verdiği destek kapsamında Koral İstanbul’u ağırlayacak.

Yayınlanma: 17.03.2015 - 10:42
Abone Ol google-news

Temel felsefesi, renk-dil-din-ırk ayrımı gözetmeksizin, insan sevgisi ve barış içinde şarkı söylemek olan KORAL İSTANBUL, Gençlik ve Kültür Vakfı ile Irmak Okullarının sanat ve kültüre verdiği destek kapsamında 25 Mart Çarşamba akşamı saat 19:30’da Irmak Okulları Kültür Merkezinde sahne alacak.
 
KORAL İSTANBUL, repertuarında ülkemizden ve çeşitli uluslardan seçtiği eserleri Türkçe, Rumca, Ermenice, İbranice, İtalyanca, Arapça, İspanyolca, İngilizce, İsveççe, Zuluca, Japonca gibi farklı dillerde çok sesli olarak yorumluyor. Çeşitli meslek gruplarından oluşan koristler  şehrin değişik ve çok uzak noktalarından da olsa haftada bir gün toplanıp 2002 yılından beri çalışma ve konserlerine , kurucu koro şefi Gülsen Yavuzkal yönetiminde devam ediyor.
 
Gençlik ve Kültür Vakfı ile Irmak Okulları’nın sanat ve kültüre destek amacıyla ücretsiz gerçekleştireceği bu etkinlik tüm sanatseverlerin katılımına açık olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon