Mansur Yavaş: Huylu huyundan vazgeçmiyor

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "hizmete oy veren ilçelerden başlayacağım" sözlerini eleştirerek "Vergiyi herkesten alacaksın, hizmeti oy verene yapacaksın. Yok böyle bir siyaset. Gökçek'in işi kirli siyaset. Yaşı 70 oldu ama huylu huyundan vazgeçmiyor" dedi.

Yayınlanma: 03.03.2014 - 12:17
Abone Ol google-news

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a destek için Kızılcahamam mitingine katıldı. Kızılcahamamlıların sloganları ve ıslıkları arasında alana giren Yaşar "Herkesin mutlu yaşayacağı Ankara'yı el ele kuracağız" dedi. Mitinge CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Ahmet Hızarcı da katıldı.

 

'TÜRKİYE'NİN ÇARÇUR EDİLECEK TEK KURUŞU YOK'

Yavaş'a destek için her zaman alanlarda olacağını belirten Fethi Yaşar "Artık kaynak, dünyada da zor bulunuyor. Devlet 5 TL'lik malı 1 TL'ye satıyor. 1 TL'lik malı 5 TL'ye alıyor. Onun için de iki yakası bir araya gelmiyor. Türkiye'nin kaynaklarını kendi parası gibi dikkatli kullanacak, milletin parasını savurmayacak idarecilere ihtiyacı var. Türkiye'mizin çarçur edilecek tek kuruşu yok. Yenimahalle'de biz bunu başardık. Ben inanıyorum ki Mansur Yavaş'la Ankara'da da bunu başaracağız" diye konuştu.

 

'GÖKÇEK'İN İŞİ KİRLİ SİYASET'

Kızılcahamam mitinginde binlerce Kızılcahamamlıya seslenen Mansur Yavaş, Gökçek'in, "hizmete oy veren ilçelerden başlayacağım" sözlerini eleştirerek "Vergiyi herkesten alacaksın, hizmeti oy verene yapacaksın. Yok böyle bir siyaset. Gökçek'in işi kirli siyaset. Yaşı 70 oldu ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Yüzde 51 ile Ankara'ya başkan olacağım. Başkan olduğum gün rozetimi çıkarıp herkesi eşit kucaklayacağım. Benim partim sizlersiniz. Benim partim Kızılcahamam, Haymana, Bala tüm Ankara. Mevcut yönetime cezasını sandıkta vereceksiniz. Ankara'yı birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz" dedi.

 

'BENİM KIZILCAHAMAMLI KÖYLÜM HALA AÇ'

Gittiğimiz her yerde görüyorum ki Ankara, Ankaralıları özlemiş diye konuşan İzzet Çetin ise, Başkente 60 yıldır Ankaralı bir başkanın başkanlık yapmadığını belirtti. CHP olarak birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın vakti geldiğini vurgulayan Çetin, "Senden benden ayrımı yapmadan Ankara'yı Gökçek'ten kurtarmak için tek yürek olduk. Hani nerede Büyükşehir'in imkanları. Benim Kızılcahamamlı köylüm hala aç. Soruyorum Büyükşehir'in imkanlarından ne kadar faydalanabildiniz. Şimdi hizmet zamanı. Destek sizden hizmet Mansur Yavaş'tan" dedi.

Mitingin ardından Yavaş ve Yaşar Kızılcahamam esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon