Dünyanın yükselen trendleri... Bu yaz ne moda?

Benim için özel olan bir günde başlamak istedim paylaşmaya… Biraz gittiğim yerlerden, biraz hayattan, biraz şehirlerden, daha çok modadan, en çok da hayattan bahsedeceğim.

Yayınlanma: 13.02.2017 - 21:03
Abone Ol google-news

Merhaba,

Bugün hayatımda bir gün, ama özel bir gün, hayatımın değiştiği bir gün. Benim için özel olan bir günde başlamak istedim paylaşmaya… Biraz gittiğim yerlerden, biraz hayattan, biraz şehirlerden, daha çok modadan, en çok da hayattan bahsedeceğim. Her hafta dünyanın yükselen trendlerinden ,başka ülkelerdeki yemeklerden, modadan bahsedeceğim sizlere.

Başlangıç olarak, yaşadığımız soğuk havaları unutmak için yazın bizi neler bekliyor bir göz atalım ve içimiz ısınsın diye düşündüm.

Siyah ve karanlık kışlık giysilerinizden çok sıkıldaysanız, müjde! Bu yaz bizi cıvıl cıvıl pembeler, fuşyalar, sarılar ve maviler bekliyor. Hem de öyle küçük parçalar ve aksesuarlar değil, fuşya pantolonlara, sarı elbiselere hazır olun! Öyle ki, pembenin tonlarını birbiri ile kombinleyeceğiz. Korkmayın, sandığınızın aksine bunu yaparken çok eğleneceğiz.

Volanlar, fırfırlar ve püskülleri neredeyse tüm vitrinlerde göreceğiz. Kolları geniş bluzlar, saklım saçaklar gibi dökülecek üzerimizden. Kat kat pantolonlar, kat kat bluzlar bizi bekliyor. 70’lere dönüyoruz aslında ama daha renkli daha parlak daha heyecanlı.

Aynı zamanda danteller, şifonlar, sezon renklerinin en soft tonlarında yaz akşamlarının vazgeçilmezi olacak. Romantik parçalar için annenizin sandığına mutlaka göz atmalısınız. Orada sezonun en trend parçalarına taş çıkartacak giysiler bulabilirsiniz.

Sezonun fark yaratacak parçaları ise parlak baskılar, simler ve taş işlemler ile eskitme görüntüleri ve nakışlar. Özellikle jeanlerde eskitme ve taş işleme, sim baskılar ve nakış birlikteliklerini sık sık göreceğiz. Hem yırtık pırtık, hem de kocaman taşlarla işlenmiş jeanleri beyaz t shirt’ümüz ile kombinleyip akşam yemeklerine gideceğimiz bir yaz bizi bekliyor.

Şimdi sizlere bir iyi bir kötü haberim var. Yaklaşan yaz sezonuna kısaca bir göz attık, umarım yaklaşan iddialı sezon sizi de benim kadar heyecanlandırmıştır, çünkü, kötü haber; tüm trenler bizi olduğumuzdan bir beden büyük göstermeye meyilli. İyi haber, kilo vermek için hala önümüzde yeterince zaman var.

Önümüzdeki yazılarımda en moda ve en çok tercih edilen kilo verme yöntemlerini sizinle paylaşacağım. Fakat öncesinde, önümüzdeki hafta gideceğim Tokyo’dan sizinle japon modasını paylaşacağım.

Haftaya kadar hoşçakalın….


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler