Galaxy Note 8 yerine bunları alabilirsiniz

5000 TL etiketle satışa sunulacak olan Galaxy Note 8'in yerine alınabilecek 5 farklı ürünü sizler için sıralıyoruz.

Yayınlanma: 25.08.2017 - 00:52
Abone Ol google-news

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz gün tanıttı. Ülkemizde de global Samsung etkinliği ile eş zamanlı olarak mini bir etkinlik düzenlendi. Note8’in Türkiye tanıtımının yapıldığı bu etkinlikte Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı da açıklandı.
Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamada, Galaxy Note 8 fiyatı 4999 TL olarak lanse edildi. Bu fiyat hali hazırda satışta olan Galaxy S8+ fiyatından 500 TL daha fazla. Hatırlanacağı üzere Samsung, Nisan ayında tanıttığı S8 ve S8+’ın fiyatlarını da yüksek meblağlardan açıklamış ve gelen tepkiler sonrası fiyatları aşağıya çekmişti.


Şimdilik Note 8 fiyatının 4999 TL’nin altına çekilip çekilmeyeceği henüz netlik kazanmış değil. Fakat bu kadar para bir telefona verilmez diyorsanız, sizi buraya alalım. Zira şimdi Note 8’e verilecek olan 5000 TL ile yapabileceğiniz ya da satın alabileceğini alternatif ürünleri listeliyoruz.
Doğan görünümlü Şahin
Evet, söz konusu telefon yerine başka bir ürün almaksa ve bu ürün bir otomobil ise akla ilk gelen isim Şahin olacaktır. Üstelik düz Şahin’de değil, Doğan görünümlü Şahin. İnternette 5000 TL dolaylarına son derece temiz Şahin’ler bulabilirsiniz. Hemde tüplü. Az yakar, çok kaçar.
Gidiş Dönüş Güney Kore Yolculuğu + Konaklama
Evet. 5000 TL’ye Samsung’un anavatanı olan Güney Kore’ye gidiş – dönüş yolcu bileti de alabilirsiniz. Seçeceğiniz tarihe göre bilet fiyatları değişiklik gösterse de hemen yarın gitmek istiyorum deseniz bile 3600 TL’ye gidiş dönüş bilet bulabiliyorsunuz. Yani üstüne de 1400 TL cebinizde kalmış olabiliyor. Kimbilir belki kalan paraya da ucuzundan bir Note8 alabilirsiniz.
Motosiklet
Eğer 5000 TL’ye düşük bir otomobil almayı istemiyorsanız ve motor ehliyetiniz de varsa, 5000 TL’ye son derece iyi bir motor satın alabilirsiniz. Sonuç olarak öyle ya da böyle ayağınız yerden kesilmiş olacaktır.
PlayStation 4 Pro + Xbox One + Nintendo Switch
Eğer bir oyun tutkunuysanız, Galaxy Note8’e vereceğiniz parayla şu anda en güncel ve en güçlü konsollardan birer tane alabilirsiniz. Üstelik bu 3 konsolu aldıktan sonra geri kalan parayla birkaç oyun almanız bile mümkün olacaktır.
Drone
Galaxy Note8 yerine alınabilecek bir diğer eğlenceli ürün ise drone. Eğer bu tarz şeylere ilginiz varsa, 5000 TL’ye son derece gelişmiş, profesyonel bir drone sahibi olabilirsiniz. Bu drone ile çeşitli videolar çekebilir, işler kovalayabilir ve ticaret hayatınıza ilk adımınızı da atabilirsiniz.
Bonus – Kurbanlık Koç/Dana
Malumunuz önümüz kurban bayramı. Dolayısıyla Note8’e vereceğiniz parayla yaklaşık olarak 6 koyun ya da 4 koç kesebileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca 2 ortak 1 danaya da girebilirsiniz. Tercih sizin.
Biz Note8’e vereceğini 5000 TL ile neler yapabileceğiniz özetlemek istedik. Fakat siz Note8 konusunda ısrarcıysanız diyecek söz yok.

IT filminin biletleri satışta. Rekor bekleniyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler