Birbiriyle zıt burçlar

25 Ekim 2017 Çarşamba, 15:46
Birbiriyle zıt burçlar
KOÇ Koç girişken, ateşli, lider burcudur. Bu burç en iyi Aslan ve Yay burcuyla anlaşır. Karşıt burcu Terazidir. Birbirlerinde olmayan özelliklerle bütünlenirler. Bir elmanın iki yarısı olabilirler. Çünkü Koç’un ateşli, girişken, öfkeli doğası Terazi’de huzur bulur, dengelenir, sakinleşir. Koç insanı çabuk sinirlenen, alaycı ve kendini ön planda tutmayı seven bir yapıya sahiptir. Kendine aşırı güvenen tavrı, aceleciliği yüzünden bazı burçlarla anlaşamaz.Aslan, Akrep ve Kova insanıyla anlaşmakta zorluk çeker. Bu burçlar yan yana geldiklerinde birbirlerini iterler.
Birbiriyle zıt burçlar
BOĞA Boğa insanı biraz sabit fikirli, hoşgörüsüz olabilir. Esnekliği olmayan bir burçtur. Ancak kararlılık ve amaca bağlılık gibi özellikleri iyidir. İşte bu yüzden bu özelliklere karşıt olan burçlarla anlaşamaz.Yengeç, Terazi ve Oğlakla anlaşması daha zordur. Bu burçlar onu fazla sabit fikirli bulabilir. Karşıt burcu Akrep ile birbirlerinin eksiklerini tamamlayabilirler aslında. Akrep’in mücadeleci tarafı, Boğa’nın zaman zaman bunalıma girip kendini bırakan yapısına iyi gelebilir.
Birbiriyle zıt burçlar
İKİZLER İkizler insanı biraz huysuz, yüzeysel, çabuk değişen, kararsız ve sürekli diken üstünde yaşayan özelliklere sahiptir. Ayrıca sinirlerini zor kontrol eder.Bu yüzden; Başak, Yay, Balık ile anlaşmakta zorlanır. Onların sabır ve iyi niyet hallerine rağmen çatışma çıkacaktır. İkizler burcu her şeyden önce zekaya ve entelektüel birikime bakar. Konuşamadığı, paylaşamadığı ya da bir şeyler öğrenemediği ilişkileri bitirir. Bu sebeple daha cinsel odaklı olan burçlarla anlaşamaz.
Birbiriyle zıt burçlar
YENGEÇ Bağımlı bir yapısı vardır ve yuva kurmak, yuvasını korumak, orada huzur bulmak ister. Bu sebeple Öncelikle en iyi kendisi gibi su grubundan olan Akrep ve Balık ile anlaşabilir. Karşıt burcu Oğlak’tır. Aslında Oğlak ile hiç anlaşamaz. Çünkü Yengeç duygu insanıdır. Ama Oğlak’ın bağımsız ve kendini korumayı bilen, mantıklı yapısıyla kendine çok şey katabilir. Fazla heyecanlı, duygusal, çabuk öfkelenen ve somurtkan Yengeç burcu insanı, dengesiz bazı davranışlar sergileyebilir.Koç, Terazi, Oğlak ile anlaşmakta zorlanır. Onların sakin tavırları karşısında sinirlenebilir, onları vurdumduymaz olmakla suçlayabilir.
Birbiriyle zıt burçlar
ASLAN Bu burç da yine öncelikli olarak kendisi gibi ateş grubundan olan Yay ve Koç ile iyi anlaşır. Ancak kişisel gözlemlerim ve incelediğim haritalardaki durum, kendisi gibi rekabetçi olan Koç burcuyla Yay’a göre daha az anlaşması olacaktır. Aslan burcunun anlaşmakta zorlanacağı burçlar su grubundan burçlardır. Aslan insanının olumsuz yanları kibirli olması, her ortamda kendini öne çıkarması, iktidar merakıdır. Hoşgörü azlığı ve burun büyüklüğü bazı burçlara dayanılmaz gelebilir.Boğa, Akrep ve Kova ile anlaşmakta zorlanır. Onlara göre kendini fazla beğenmiş ve ukala olacaktır.
Birbiriyle zıt burçlar
BAŞAK Mantığıyla ve analitik zekasıyla öne çıkan Başak burçlar, Ateş grubundan Yay, Koç ve Aslan ile pek anlaşamaz. Çünkü bu üç burçta düşünmeden hareket etmeye, anı yaşamaya, hesap yapmamaya meyillidir. İkizlerle de daha çok arkadaşlık yapabilir. İkizlerin fazla mizahi ve plansızlığı da Başak’a ters gelebilir. Terazi ile kısmen birbirlerini tamamlayabilirler. Çünkü Başak Terazi’den önce gelen bir burç olarak denge ve adaletten yoksun olan taraflarını onunla tamamlayabilir.
Birbiriyle zıt burçlar
TERAZİ Bu burç zaten Zodyakta her türlü ikili ilişkiyi ama önce evliliği ve aşkı simgeler. O aşık olmadığı bir ilişki yaşayamaz. Ve asla tekdüze bir ilişkiden hoşlanmayacaktır. Onu sürekli bir yerde tutmak ya da sürekli aynı şeyleri yaptırmak bir süre ilişkiyi bitirir ya da çıkmaza sokar. Bu sebeple toprak gruplarından, Boğa,Oğlak ve Başak ile pek anlaşamaz. Flörtöz tavırları ve etrafındakilerden kolay etkilenmeleri zayıf yanlarıdır.Koç, Yengeç ve Oğlak ile anlaşmakta zorluk çekebilirler. Bu burçlar için Terazi anlaşılması ozr bir kişiliktir.
Birbiriyle zıt burçlar
AKREP Zodyak'ın en gizemli burcudur o. Oldukça duygusal ve fedakardır. Sabitliği sebebiyle de her şeyi içinde yaşar. Çok nadir sinirlenir. Kendisi çok ince düşündüğünden karşıdan da bunu bekler.Hava ile anlaşamaz, çünkü Hava suyu dalgalandırır. Hele de İkiler’in hareketleri Akrep’i meraktan çatlatır ve bir süre sonra yorulur. Kova ve Terazi ile de beklediği uyumu yakalayamaz. Akrep insanlarının en olumsuz yanları kıskançlıkları ve kindarlıklarıdır. İnatçı, başına buyruk ve kuşkucu yanları da vardır.Boğa, Aslan ve Kova, onu aşırı tutkulu ve heyecanlı bulabilirler.
Birbiriyle zıt burçlar
Yay Yay burcu, gezmeyi, keşfetmeyi, konuşmayı sever. Neşelidir ve anı yaşar... Bu sebeple, toprak grubundan Boğa, Başak ve Oğlak’la harika bir uyum yakalayamaz. Mantık zehirlenmesi geçirebilir. Bazen çok patavatsız olabilen Yay burcu insanının sorumluluk duygusu daha azdır, dikkatsiz ve taşkın hareketleri olabilir. Coşkusu ve özgürlük aşkı abartılıdır.İkizler, Başak ve Balık için fazla coşkulu, kaprisli ve aşırı iyimser olabilir. Onu huzursuz ve sorumsuz bulabilirler.
Birbiriyle zıt burçlar
OĞLAK Yengeç karşıt burcudur. Aslında pek anlaşamaz gibi görünseler de birbirlerini tamamlarlar. Yengeç’ten korumayı ve sevmeyi, aile olmayı, biri için fedakarlık yapmayı öğrenirken Yengeç’te ondan yerine göre ayakta kalmayı, gücü öğrenecektir. Fazla hesapçı olan Oğlak burcu insanı aşırı sabırlı, özenli ve düzenlidir. Önlemcilik huyu da çevresindekileri bazen çok sıkabilir.Koç, Yengeç ve Terazi, onu fazla disiplinli, sıkıcı ve zor anlaşılır bulabilirler. Güvenilir olduğunu kabul ederler ancak hesapçılığı yüzünden itici bulabilirler.
Birbiriyle zıt burçlar
KOVA O geleneksel bir aile hayatından çok dostluk ve arkadaşlıkla temelleri atılmış, entelektüel doygunluğun olduğu bir ilişki arar. Neden gelmedin? Kaçta gideceğiz? Neredeydin? Gibi sorular onu bunaltır ve soğutur. Bu sebeple güven ve istikrar arayan Toprak grubu ile (Boğa, Başak, Oğlak) neredeyse anlaşamaz. Yay ile çatışarak anlaşabilir. Aslında karşıt burcu olan Aslan ile eğer isterlerse harmanlanarak birbirlerini tamamlayabilirler. Zıt kutupların birbirini çekmesi gibi bir ilişki söz konusu da olabilir.
Birbiriyle zıt burçlar
BALIK Balık burcunun en anlaşamayacağı burç, dışa dönük Hava grubudur. Onların cesur, girişken ve hareketleri kişilikleri Balık’ı yorabilir aradığı duygusal huzuru burada bulamayabilir. Dolayısıyla hava suyu dalgalandırır. Çok çabuk demoralize olan Balık burcu insanı dikkatsizdir. Kararsızlığı, çabuk dağılan fikri ve duyguları ona hayatta pek çok zorluk çıkarır.İkizler, Başak ve Yay için gündelik hayatın akışına ayak uyduramayan, duygusal olarak fazla hassas ve zayıf iradeli bulacaklardır. (Hürriyet)

En Çok Okunan Haberler