Aladağ'daki yurt yangınında ölen öğrencinin günlüğü ortaya çıktı: Süleymancılara gidiyorum...

Adana Aladağ'daki yurt yangının yanarak yaşamını yitiren ortaokul öğrencisi Cennet Karataş'ın günlüğünden bir sayfa yayınladı.

Yayınlanma: 25.02.2018 - 21:32
Abone Ol google-news

Adana Aladağ'da Süleymancılara ait ortaokul yurdunda 29 Kasım 2016'da çıkan yangında 10'u çocuk 12 kişi yaşamını yitirmişti. Yangının ardından ihmaller zinciri olduğu ortaya çıkmıştı. Yangında yaşamını yitiren ortaokul öğrencisi Cennet Karataş'ın okul açılmadan yazdığı günlüğünden bir sayfayı ailesi paylaştı.

"Okumak için elimden geleni yapıyorum"

Süleymancıların yurdunda kaldığını belirten Cennet Karataş'ın, "Okumak için elimden gelen imkanları değerlendireceğim" diye yazdı.

Aladağ'daki davayı takip eden Sosyal Haklar Derneği #Aladaga1kala etiketi ile ailesinin izniyle Cennet'in günlüğünden bir sayfa paylaştı. İşte Cennet'in günlüğündeki o sözler:

"Bugün okula gitmem için 8 günüm kaldı. 4. sınıfı bitirdim. 5.sınıfa geçtim. Aladağ'a Süleymancılara gidiyorum. Annem ve babam benim için her şeyi yapıyorlar. Ben de okumak için her şeyi yapıyorum. Eğer ben okursam kardeşlerimi de okuturum. Okumak için elimden gelen imkanları değerlendireceğim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler