“CHP’nin iki adayı belli oldu” iddiası... İşte o iki isim

FOX TV'nin haberine göre CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki isimin üzerinde duruluyor... CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday adaylarının Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce olduğu belirtildi. Öte yandan PM'de bugün seçim yapılmayacağı öğrenilirken Kılıçdaroğlu'na adayı bekleme yetkisi verileceği öğrenildi.

Yayınlanma: 23.04.2018 - 19:41
Abone Ol google-news

<video:963084>

Dün akşam Fatih Portakal'ın sunduğu FOX TV Ana Haber'de verilen bilgiye göre, CHP, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki isimin üzerinde duruyor. 

CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, CHP'de Cumhurbaşkanlığı için Kılıçdaroğlu'nun önünde 4 isim bulunuyordu. Bu isimler; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eski SP Genel Başkanı ve Eski CHP İl Başkanı Murat Karayalçın ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce. CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için düşünülen bu 4 isimin 2'ye indiği ve bu isimlerin Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce olduğu iddia edildi. İnce ve Büyükerşen bugün CHP Parti Meclisi'nde konuşularak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için değerlendirmelerde bulunulacak. Bugünkü PM toplantısında muhtemel adaylar arasında bir seçim yapılması beklenmiyor. Kılıçdaroğlu'nun adayı kesinleştirmesi için PM'den yetki alacağı bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler