Karar değişti mitingler yapılacak

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugünkü iki mitingini “ses kısıklığı” nedeniyle iptal edeceğini yazdı. Bu sabah ise önce mitinglerin iptal edildiği bilgisi kulislere yayılırken, ardından yapılan açıklamada İnce'nin Bartın ve Zonguldak mitinglerini yapacağı belirtildi. Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede kurmaylarının bazılarının yeniden listeye alınacağı garantisi olan İnce miting için yola çıktı.

Yayınlanma: 20.05.2018 - 23:50
Abone Ol google-news

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce iki mitingini iptal etme kararı aldı. İnce kararını sosyal medya hesabından, "Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın Mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz." diyerek duyurdu.

Sabah saaatlerinde mitinglerin iptal edildiğini kesinleştiği yönündeki bilginin yayılmasının ardından Muharrem İnce'nin iletişim koordinatörlüğünden açıklama yapıldı.

AÇIKLAMA YAPILDI: MİTİNGLER YAPILACAK

İnce'nin İletişim Koordinatörlüğü'nün yaptığı açıklamada, Bartın mitinginin 14.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda; Zonguldak Mitingi'nin ise 17.00'de Madenci Anıtı önünde yapılacağı duyuruldu.

İnce'nin mitingler için karayolu ile yola çıktığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, "Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce’nin, bugün (21.05.2018 Pazartesi) için duyurulan Bartın ve Zonguldak miting programları iptal edilmiştir" denilmişti.

Muharrem İnce dün sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada bugün yapılması planlanan Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal edebileceğini duyurmuştu. İnce paylaşımında, "Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın Mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz" demişti. 

 Madenci Anıtı'na gelerek hazırlıkları yakından takip eden CHP İl Başkanvekili Hakkı Güney, alanda telefon trafiğini sürdürdü. Güney, Muharrem İnce'nin ekibiyle yaptığı görüşmede mitingin gerçekleştirileceği bilgisini aldıklarını söyledi. Gazetecilere açıklamada bulunan Güney, "Muharrem bey Zonguldak'a geliyor. Miting hazırlıklarına tekrar başlıyoruz. Rahatsızlığı vardı, heyetle gerekli görüşmeyi yaptıktan sonra Muharrem bey tekrar kararını verdi. Bunun üzerine Zonguldak'a geliyor" diye konuştu. 

"SESİM KÖTÜ ÇIKARSA KUSURA BAKMAYIN"

 

İnce ise Twitter adresinden yaptığı açıklamada "Sesim biraz düzeldi, bugün 14.30’da Bartın’da, 17.00’de Zonguldak’ta mitinglerimize devam edeceğiz. Sesim kötü çıkarsa kusura bakmayın." mesajını paylaştı.

KURMAYLAR LİSTEDE

İnce'nin Kılıçdaroğlu ile görüşerek kurmaylarının bazılarının yeniden listeye alınacağı garantisi aldıktan sonra Bartın ve Zonguldak mitingi için yola çıktığı öğrenildi.

İnce'nin mesajının ardından sosyal medyada "liste tepkisi" yorumları yapılmıştı.

 

<haber-yatay:979337,979332,979359,979351,979354>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler