D&R'da etiket tartışması

Bakırköy'de bir AVM'deki D&R şubesinde yaşanan olay müşteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Yayınlanma: 24.05.2018 - 05:53
Abone Ol google-news

<video:981706>

Doğan Medya tarafından Trukuaz Medya'ya satılan D&R zincirinin Bakırköy'deki şubesinde yaşanan olay olay müşteri tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

D&R şubesinden plak almak isteyen bankacı Silan Dağdelen Euro cinsinden olduğunu fark etmediği fiyat etiketi üzerindeki fiyattan ürünü almak isteyince tartışma çıktı.Tartışmayı videoya almaya başlayan müşteri ile D&R çalışanı arasındaki tartışma büyüdü. Sosyal medyada yaşadıklarını paylaşan Dağdelen 'Video da çekilenler yaşanan şiddetin yarısı değil' dedi.

Silan Dağdelen'in Twitter açıklamsı şöyle: ''Bugün Bakırköy Capacity D&R da yaşadıklarım gördüğüm fiyat üzerinden ürünü almanın tüketici hakkım olduğu söylediğimde havaalanından gelen ürünler bizim tarafımızdan kontrol edilmemiş dedi. Ben de tarafınızca kontrol edilmemişse kanunen hakkım olduğunu söyledim.Sonrasında dört tane plağı elimden çekti. Tartışma başlayınca video’ya almaya başladım. Video’da oynamaya başladı, ama video’nun sonunda görüldüğü gibi iki üç kere darp etmeye çalıştı. Video’yu sileceksin diye emir verdi.Kısaca bugün bakırköy capacity d&r da sözde mağaza yetkili tarafından sözlü ve fiziksel şiddete uğradım. Video da çekilenler yaşanan şiddetin yarısı değil. Kanunen kamusal alan da video çekmem suç değil ama duty free dışında bir ürünün euro olarak satışması suçtur.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler