Barış Atay, seçim çalışmalarına Gezi Şehitleri'nin mezarlarını ziyaret ederek başladı: Bir fırsatımız var

HDP Hatay Milletvekili Adayı Barış Atay, Gezi Direnişi'nde yaşamını yitirenlerin mezarlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı. Atay, parti binasında yurttaşlara seslenerek, "16 yıllık gerice bir iktidarın bütün baskısını üzerimizde hissediyoruz. Bunu değiştirmek için bir fırsatımız var. Bu bir dayanışma işi. Eğer gerçekten dayanışmadan bahsedeceksek herhalde bu güzel topraklardan daha iyisini de bulamayız" dedi.

Yayınlanma: 24.05.2018 - 18:06
Abone Ol google-news

<video:982318>

Türkiye İşçi Partisi adına HDP'den milletvekili adayı olan sanatçı Barış Atay, seçim bölgesi olan Hatay'dan bugün çalışmalarına başladı. Gezi Direnişi'nde yaşamını yitiren Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan’ın mezarlarını ziyaret eden Atay'a partilileri de destek verdi. Atay daha sonra parti binasında açıklamalarda bulundu. 

"BERABER BAŞARACAĞIZ"

Atay şunları söyledi:

Baskı hissetmek bana mahsus değil, Armutlulu olan herkes baskıyı hissediyor zaten. Benim dostlarım, komşularım, kardeşlerim hepiniz buradasınız. Size böyle hitap etmek gerçekten ilginç ama aynı zamanda gurur verici. 16 yıllık gerice bir iktidarın bütün baskısını üzerimizde hissediyoruz. Bunu değiştirmek için bir fırsatımız var. Gerçekten zorlu bir viraj. Artık sistem değişiyor. Bizim bu darbeyi vurabilmemiz için en son şansımız. Bunu beraber başaracağız. Zaten sloganı biliyorsunuz "Senle değişir". Gerçekten sizinle değişecek. Biz sadece buna aracı olmaya çalışacağız. Ben direnmeyi, mücadele etmeyi, bildiğimi söylemeli, dürüst olmayı hep bu sokaklarda sizin yanınızda öğrendim. Tek başıma hiçbir şey yapamayağımızı biliyoruz. Bu bir ekip işi. Bu bir dayanışma işi. Eğer gerçekten dayanışmadan bahsedeceksek herhalde bu güzel topraklardan daha iyisini de bulamayız.

Atay, parti binasındaki açıklamalarının ardından Armutlu esnafını ziyaret etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler