yorumcu bilgileri getiriliyor.
lütfen bekleyin...
Haber: 'Elinizi vicdanınıza koyun ve Silivri'yi öyle düşünün'
Memleket diktatorluge dogru gidiyor, Sayin Kilicdaroglu! Siz hala vicdandan sozediyorsunuz.. Neden acik acik soylemiyorsunuz, Silivri bir Gulag'dir diye?? Turkiye Cumhuriyeti laiklik karsi diktatorlere ve heveslilerine hic bir zaman mal olmayacaktir! Neden bunlari soylemiyorsunuz? Siz soylemezseniz kim soyleyecek??
Haber: Cemil Çiçek'ten GATA mevzuatına tepki
Burada CHP'li vekillere kabahat buluyorum, kendilerini küçük düşürdükleri için... GATA'nın mevzuatını bilmeden gidip kapıdan dönüyorsun, sonra da "şiddetle protesto ediyorum" diyorsun o da cılız bir sesle. CHP'li milletvekillerinin CHP'nin onurunu düşünmeleri lazım. Bir işi yapıyorsan tam yapacaksın ya da kalkışmayacaksın.
Bu arada lafım Aygün'e değil. Kürt meselesine son zamanlardaki en pozitif yaklaşım ondan çıktı, ama arkasında durulması gerekirken hakir görüldü...
Haber: CHP'liler GATA'ya alınmadı
Anketler ortada CHP kaybediyor. Çünkü halka beceriksizlik izlenimi veriyor. Seni almayacakları yere gitmeyeceksin; ya da gittiğinde içeri sokmazlarsa ezik bir protesto ile yetinmeyeceksin.
Haber: Başbakan Erdoğan: Yargıya gerekeni söyledik
Sayın Başbakan'ım terör örgütü hepimizi hedef alıyor, tüm yurttaşlarımızı hedef alıyor, sadece partinizi değil. Partizanlığı bırakıp, halkı gerip bölmekten ötekileştirmekten vazgeçseniz de tüm Türkiye'nin başbakanı olduğunuzu artık hatırlasanız..
Haber: Başbakan Erdoğan: Yargıya gerekeni söyledik
Terör üzerinden siyasetinizle bu noktaya geldik ve aynen devam ediyorsunuz!! Olacak iş mi? CHP'yi terörün sorumlusu göstererek bunun üzerinden politik prim derdindesiniz. Bu demeciniz bile AKP ve terörün birlikte hareket ettiğini ülkemizi bölüp Cumhuriyet'i kaldırmayı hedeflediğinin birebir göstergesi olmuyor mu??
Haber: Başbakan Erdoğan: Yargıya gerekeni söyledik
Terör örgütü senin bakanlarını milletvekillerini hedef almıyor!! Yurtdaşlarımızı hedef alıyor!! Senin bakanların ve milletvekillerin de buna göz yumuyor! Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun???
Yorumu oylamak için "katılıyorum" ya da "katılmıyorum"un üzerine tıklayın. Yorumlar editörler tarafından okunduktan sonra yayına girecektir. Küfür, hakaret gibi yasal açıdan sorun yaratabilecek yorumlar yayınlanmayacaktır.
![]() |
Cumhuriyet'i Ana Sayfanız Yapın | |