MHP'li vekil darp edilen yazarın fotoğrafını paylaştı, hakaret etti

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, bugün saldırıya uğrayan İsrafil Kumbasar'ın fotoğrafını paylaşarak, "Bu yakışıklı(!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar" şeklinde hakaret etti.

Yayınlanma: 24.03.2020 - 21:05
MHP'li vekil darp edilen yazarın fotoğrafını paylaştı, hakaret etti
Abone Ol google-news

MHP'yi ve Devlet Bahçeli'yi yazılarında ve sosyal medya paylaşımlarında eleştiren avukat İsrafil Kumbasar, saldırıya uğradı. Saldırının ardından çekilen darp görüntülerini sosyal medyada paylaşan MHP'li vekil, hakaret ettiği ve dalga geçtiği sözleri de ekledi. MHP Milletvekili Akçay, paylaşımında avukat Kumbasar için, "Bu yakışıklı (!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar" ifadelerini kullandı.

Kumbasar'ın darp edilmiş görüntülerine birçok yurttaş tepki gösterse de MHP'li vekil Akçay hakaret dolu paylaşımını ve darp görüntülerini kaldırmadı.

MHP Grup Başkanvekili Akçay'ın sosyal medya hesabında paylaştığı görüntünün altına gece saatlerinde 8 bin civarında yorum yapıldı. Birçok siyasetci ve gazeteci sosyal medya hesaplarından Akçay'ın paylaşımınını sert ifadelerle eleştirdi. 

Akçay, daha önce de Çorlu tren kazasında yaşamını yitiren Oğuz Arda Sel'in adalet arayışındaki acılı dedesine sarf ettiği sözlerle gündem olmuştu. 





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler