2019’un gelinlik modası: Country

27 Kasım 2018 Salı, 15:22
2019’un gelinlik modası: Country
Evlilik Dünyası Fuarı, 1-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Evlilik hazırlığı içinde olanlar ve fuarı ziyaret etmek isteyenler www.evlilikfuari.com adresinden online davetiye alabiliyor. Fuarın konsepti ise bu sezon “Country Wedding” olarak belirlendi. Vahşi Batı rüzgarı Gelinlik tasarımları, gelinlerin de tercihiyle geleneksellikten uzaklaşmaya başladı. Country trendi sadece gelinliklerde değil aksesuarlarda ve düğün organizasyonu detaylarında da etkisini gösteriyor.
2019’un gelinlik modası: Country
Country modeller kadının doğallığını ve çağdaş tarzını ortaya çıkarmayı hedefliyor. Fuar organizasyonundan yapılan açıklamada, yeni sezonun favorileri şöyle sıralandı: “Bu yıl gelinler doğaya dönüş ve natürel yaşam felsefesini öne çıkaracak. Saf beyaz yerine, beyazın tüm tonları ile gelinler, standardın dışına çıkıp özgünlüğün mesajını verecek ve kırsal yaşamın sadeliğine dikkat çekecek. Dantel ve nakış işlemeleri bu yıl da yine gelinliklerin vazgeçilmezi olacak. 2019’da düz ve sade kesimler in, kabarık modeller out!
2019’un gelinlik modası: Country
Duvakta da bir kısıtlama yok. İster uzun ister kısa, gelinliğin modeline göre duvakları da şekillendirmek mümkün. Çapraz ipli sırt bağlamalı modelleri daha nostaljik bir hava estirirken boylarda ise mini ya da maksi sınırı olmaksızın seçim tamamen gelinlerin. Saçlar, dağınık ve doğayla uyumlu, buğday başaklı gelin buketleri de gelinlerin vazgeçilmezi olacak. ”
2019’un gelinlik modası: Country
Evlilik Dünyası Fuarı’nın konsept çekimlerinde çizme, şapka, kemer ve yelek detayları öne çıktı. Stylingini Emir Koç’un üstlendiği çekimler Gürman At Çiftliği’nde fotoğraf sanatçısı Veli İhsan Uysal tarafından gerçekleştirildi.