Teknolojide yeni ürünler

21 Mart 2014 Cuma, 17:22
Teknolojide yeni ürünler
Bose firması yeni kulaklığı OE2’yi kulaklik.com’da satışa sundu. Kulak üstü model OE2, gelişmiş akustik tasarımı ile müziğin derinliğini ve keskinliğini açığa çıkarıyor. Kablosuyla birlikte sadece 140 gram ağırlığında.
Teknolojide yeni ürünler
Nokia Lumia ailesinin iki yeni üyesi Lumia 1320 ve Lumia 1520, altı inçlik ekranlarıyla, üstün performansları ve tüm Microsoft Office programlarını rahatça kullanma olanağı vermeleriyle çalışanlara büyük özgürlük getiriyor.
Teknolojide yeni ürünler
Le Chal olarak isimlendirilen akıllı ayakkabılar, dışında tabanlıklar da var. İkisi de MIT Media Laboratuarı’nda Anirudh Sharma ve Krispian Lawrence tarafından geliştirilmiş. Ayakkabılar, akıllı telefonla bağlantılı bir tür dokunmatik yön bulma yardımcısı görevini görüyorlar. Ayakkabıların içlerine yerleştirilmiş titreşim motorlarına göre kullanıcı sağa veya sola sapacağını biliyor.
Teknolojide yeni ürünler
Bu yeni bir ürün katlanmış kağıt yığınlarını sevimli bir not defterine dönüştürüyor. Üzerine not aldığınız kağıtları ve evraklarınızı düzenli bir şekilde taşımak daha akılcıdır. En azından aranılanlar daha kolay bulunur. EcoClip olarak satılan yeni bir ürün katlanmış kağıt yığınlarını sevimli bir not defterine dönüştürüyor.
Teknolojide yeni ürünler
Otomobilin içini çok fazla doldurmak tehlikeli olabilir. Nitekim bu durumda dikiz aynasını kullanmak zorlaşır. Nissan firmasının “Smart rearview mirror” ekranlı dikiz aynası şimdi bu soruna bir çözüm getiriyor.Otomobilin arkasındaki bir kamera, anında görüntü gönderiyor. Gerçi bu tür kameralar yeni değil.Ancak Nissan’da görüntüler doğrudan doğruya dikiz aynasına yansıyor.
Teknolojide yeni ürünler
Kevin Bates tarafından geliştirilen kredi kartı formatındaki oyun konsolu isteğe göre “interaktif kartvizit” veya Tetris gibi klasik oyunları oynamaya yarayan bir konsol olarak kullanılabiliyor. Arduboy olarak isimlendirilen ürün, Arduino Board, OLED ekran, piezo hoparlör ve tuşlarıyla birlikte sadece 1,6 mm kalınlığında.
Teknolojide yeni ürünler
HTC Desire 310’da yer lan 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci sayesinde pürüzsüz grafik geçişleri ve web’de hızı gezinme mümkün.Telefon, Android işletim sisteminin üstünde BlinkFeed işlevini de barındıran Sense yazılımıyla çalışıyor. 11,43 cm ekranlı telefonun çevrimdışı okuma modu var.
Teknolojide yeni ürünler
Harmony, bir klavye bir de izleme ekranından oluşuyor. Apple TV, Xbox, Sony PlayStation 3 gibi cihazlarla uyumlu olan klavye sayesinde bu cihazları uzaktan kumanda etmek kolaylaşıyor. Harmony öte yandan oynak, duraklat, yukarı ve aşağı tuşlarına ve oyun konsolu navigasyon butonlarına sahip.
Teknolojide yeni ürünler
Daha önce de mikro USB girişli flaş bellekler satışa sunan Kingston, bu sefer hem çok küçük boyutlarda hem de çift girişe sahip Data Traveler microDuo flaş depolama birimini tanıttı. USB 2.0 ve mikro USB bağlantılarına sahip yeni bellek, Android cihazlarına kolay veri aktarımına izin veriyor. 27.63 x 16.46 x 8.56 mm boyutlarındaki belleğin 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB kapasite seçenekleri var.
Teknolojide yeni ürünler
“Flexibler” olarak isimlendirilen şemsiyenin sapı esnek olduğu için şekilden şekle girebiliyor. Bastonlu şemsiyeye her zaman yer bulmak zordur. Tasarımcılar Liang-Hock Poh ve Ming-Hung tarafından tasarlanan ve 2013 Red Dot tasarım ödülünü alan şemsiye modeli kullanıcılara kolaylık sunuluyor.

En Çok Okunan Haberler