Yılın şampiyonları

02 Ocak 2016 Cumartesi, 22:55
Yılın şampiyonları
2015’in şampiyonları belli oldu. Dünya çapında teknoloji editörleri tarafından 2015’in en iyisi seçilen cep telefonlarını, kameraları, oyuncak ve uygulamayı açıklıyoruz.
Yılın şampiyonları
Instagram kullanıcılarının favorisi - Samsung Galaxy S6 Edge telefonu fotoğraf, özçekim meraklılarının ve Instagram sevdalılarının favorisi. 16 MP’lik kamerasından ve çektiği fotoğrafların netliğinden etkilenmeyen yok. İyi bir cep telefonu ile güzel bir fotoğraf makinesinin karışımını arayanların uzman tercihi. 2.399 TL civarı.
Yılın şampiyonları
Sır saklayan telefon: Blackberry dünyanın en güvenlikli telefonu diye tanıttığı, android işletim sistemli Priv ile dönüş yapacağına inanıyor. Priv özel kriptolara sahip ve korsanların erişimini zorlaştırmak için tasarlanmış. Özel hayatı korumanın bedeli de az değil, ülkemizde fiyatı 3.499 TL .
Yılın şampiyonları
Hep destek tam destek - Sony Experia Z5 sizi tanır, toz yutmaz, su geçirmez, şarjı iki gün boyunca bitmez. Elbette sesi güzel, kamerası harika ama onlar detay kalıyor. Fiyatı 2.399 TL civarında.
Yılın şampiyonları
iPhone gibi ama android - Tasarımı iPhone gibi olsun ama bir android performansıyla çalışsın diyenler için “biçilmiş” çözümün adı: HTC One A9. Üstelik fotoğraf ve ses konusunda iddialı. Fiyatı 2.399 TL civarında.
Yılın şampiyonları
Büyük ekranda 'pekiyi' aldı - iPhone 6s Plus büyük ekran akıllı telefonlar da “pekiyi” aldı. 3D dokunma özelliği, hareketli fotoğraf özelliği, pırıl pırıl bir ekranla birleşince ortaya bir şampiyon çıktı. Fiyatı 3.099 TL’den başlıyor.
Yılın şampiyonları
Kameralarda şampiyon Samsung NX1 - Samsung’un NX1 üretimini durdurabileceği hatta fotoğraf makinesi piyasasından tamamen çekilmeyi düşündüğü dedikoduları yalanlandı. Aksine zirveye oynamayı planlıyorlar. Çok düşük ışıkta müthiş çekimler yapabilen NX1 teknoloji de bu teknolojiye yaptıkları yatırımın kanıtı gibi. Fiyatı 3.999 TL civarı. 2015 yılının kamera dalında çekişen diğer şampiyonları ise şöyle: Çok yüksek puanlar toplayan Canon 750D (2.999 TL), birçok kaynak tarafından en iyi kompakt kamera olarak gösterilen Sony RX100 IV (2.759 TL), fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için çok tavsiye edilen Nikon D3300 (1.500TL) ve spor ve aksiyon fotoğrafçılarının büyük beğenisini toplayan Panasonic LX 100 (2.900 TL).
Yılın şampiyonları
Çocukların şampiyonu - Yıldız Savaşları’nın sevimli robotu Sphero BB-8 adıyla robot oyuncak olarak çocukların hayal ve gönüllerine taht kurdu. Cep telefonuyla uzaktan kumanda edebiliyorsunuz. Ülkemizde internet üzerinden sipariş fiyatı 599 TL civarında.
Yılın şampiyonları
En iyi uygulama - Google Fotoğraflar en iyi uygulama dalında sildi, süpürdü. Daha evvel Cumhuriyet Teknoloji sayfasında detaylı olarak tanıttığımız bu ürün için söylenecek tek söz var, indirin kullanın; hiç pişman olmayacaksınız.

En Çok Okunan Haberler