Babylon'da Balkan havaları

Çılgınca bir eğlenceye hazır olun. Pop, rock, elektronik ve dünya müziklerini başarıyla harmanlayan Balkan Beat Box grubu, 24 Ocak Cumartesi akşamı Babylon'da sahne alıyor.

Yayınlanma: 21.01.2009 - 11:19
Abone Ol google-news

Müzikleriyle ülkelerin sınırlarını kaldırmak isteyen New York'lu Balkan Beat Box, değişik tarzlarıyla dikkat çekiyor. Bulgaristan, Fas, İspanya'nın yanı sıra İsrail ve Filistinli müzisyenleri de bünyesinde biraraya getiren grup, evrensel bir dil oluşturuyor.

Balkan Beat Box ekibi çeşitli müzik türlerini başarılı bir şekilde biraraya getirmeleri nedeniyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Eleştirmenlerden aldıkları olumlu yorumlarla da yıldızıları giderek parlayan grubun her performansı ilgiyle karşılanıyor.

 

Dünyanın pek çok yerinde konser veren grup üyeleri Tamir Muskat, Ori Kaplan, Itamar ZieglerTomer Yosef, Eyal Talmudi, Peter Hess, Dana Leong, Uri Kinrot, Jeremiah Loockwood ve Ben Hendler'ın son durağı ise İstanbul. 

Son albümleri "Nu Med"in, ragga ve Balkan ezgilerinden, Bulgar ve Arap şarkıcılarla Yunan gitaristlerin eşlik ettiği hip hop şarkılarına uzanan zengin müzikal altyapısı 24 Ocak Cumartesi akşamı Babylon sahnesine taşınıyor.

 

Ayrıntılı bilgi için:

www.babylon.com.tr
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler