'Aramızda yanlış yapan varsa hesabını soruyoruz'

Bursa’da seçim bürosu açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Biz tepeden bakan bir parti değiliz. Aramızda yanlış yapanlar varsa onun da hesabını soruyoruz” dedi.

Yayınlanma: 01.02.2014 - 18:19
Abone Ol google-news

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da, partisinin seçim bürosu açılış törenlerine katıldı. Mudanya İlçe Belediye Başkan Adayı Arif Bayrak’ın seçim bürosu açılışına katılan Arınç, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını döverek, söverek gerçekleştirmediklerini söyledi. Seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Arınç, Ak Parti’de görevi devralan adayların da en iyi hizmeti vereceğini kaydetti. Particilik peşinde olmadıklarını vurgulayan Bülent Arınç, siyasette saygıya değer verdiklerini söyledi. Ak Parti’nin toplumla daha çok kucaklaştığını belirten Arınç, Bursa’da ilk besmeleyi Mudanya’da çektiklerini aktardı. Mudanya’da çok fazla Giritli bulunduğunu ifade eden Arınç, kendi annesinin de Giritli olduğunu anlattı. Mudanya ile aile bağları olduğunu söyleyen Arınç, kızını da Mudanya’ya gelin verdiğini dile getirdi.

Arınç, açılışın ardından Montania Otel'de Mudanya ilçe teşkilatı, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

 

'TEPEDEN BAKMIYORUZ'

Seçimlerin dürüst ve demokratik olmasını dileyen Başbakan Yardımcısı Arınç, “Sizin değer verdiğiniz adayları çıkartmaya çalışıyoruz. Herkesin Ak Partili olarak kabul edilmesi gerektiğini düşünmüyoruz. Ama bizim bir farkımız var. Güçlü bir desteğe sahip güçlü bir adayın kazanması durumunda Mudanya’nın şu şu eksikleri vardır demeyeceğiz. Biz tepeden bakan bir parti değiliz. Aramızda yanlış yapanlar varsa onun da hesabını soruyoruz. İki kişiden birinin oyunu almak bize bir sorumluluk yüklüyor. Bu güveni boşa çıkarttığımızda saygısızlık ettirmiş oluruz. Tüm Ak Partililer bu güveni devam ettirecek” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler