Doğalgazda taksit dönemi

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş (İGDAŞ), abonelerine doğalgaz faturalarını taksitle ödeme imkanı sundu. Buna göre aboneler isterse faturalarını kredi kartı kullanarak taksitle ödeyebilecek.

Yayınlanma: 28.01.2009 - 19:39
Abone Ol google-news

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan yaptığı açıklamada, bugüne kadar düzenlenen kampanyalarda abonelik bedelini taksitle ödeme imkanı sağladıklarını, kış aylarıyla birlikte yükselen doğalgaz faturalarında abonelere ödeme kolaylığı sağlamak için de bankalarla görüşme yaparak yeni bir uygulama geliştirdiklerini belirtti.

Buna göre İGDAŞ abonelerinin isterlerse faturalarını kredi kartı kullanarak taksitle ödeyebileceklerini belirten Aslan, bu uygulamayla borçtan dolayı gaz kesmelerin de son bulacağını kaydetti.

Aslan, dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan küresel krizin günlük yaşamdaki etkilerini bildiklerini ve her zaman yurttaşın yanında olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, ''Faturasını ödemede zorlanan abonelerimiz taksit imkanından yararlanabilecek. 1 Ocak 2009 itibariyle bu uygulamayı hayata geçirdik. Amacımız kış aylarında kimseyi gazsız bırakmamak. Uygulamanın abonelerimize büyük kolaylık getireceğini düşünüyoruz'' dedi.

Bu sistem ile İGDAŞ aboneleri doğalgaz faturalarını, World, Axess, Bonus ve Advantage kredi kartları ile 6 taksite kadar, diğer kredi kartlarıyla da taksitsiz tek seferde ödeyebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler