1.5 yaşındaki Yiğit’ten babaya acı veda

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yeniyazı köyü kırsalında PKK’ye yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emrah Çeçen (29) için memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 19:35
Abone Ol google-news

Baba Metin Çeçen, annesi İpek Çeçen, erkek kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Burak Çeçen tabuta dokunarak ağladı. Şehidin eşi Rukiye Çeçen gözyaşı dökerken, şehidin 1.5 yaşındaki oğlu Yiğit Ferman bir yakınının kucağında ağladı. Belediye önündeki törende, şehidin yakınları gözyaşı dökerken, anne İpek Çeçen oğlunun tabutuna sarılarak “Kuzum” diyerek tabutu okşadı.

Şehit eşi Rukiye Çeçen ise 1.5 yaşındaki oğlu Yiğit Ferman ile tabutun başına gelerek gözyaşı döktü. Anne Rukiye Çeçen, bu sırada “Hadi oğlum babanın tabutuna dokun” diyerek oğlunun tabuta dokunmasını sağladı. Şehidin cenazesi Kuşoturağı köyünde toprağa verildi.

Şehit komisere tören

İstanbul Sarıyer’de bulunan Adile Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim atışı yapıldığı esnada arkadaşının kaza kurşunu ile şehit olan Komiser Yardımcısı, evli ve 2 çocuk babası Erdem Uçar (33), ailesinin oturduğu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Törende şehit eşi Hülya Uçar, “Ah bir tanem, ben sana kıyamam, çocukların bana emanet canım. Ben sana gelirim” diyerek gözyaşı döktü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler