Aile boyu tecavüz

Dört kuzeninin tecavüzüne uğradı, hamile kaldı., yalnızca biri yargılanıyor.

Yayınlanma: 27.02.2014 - 23:48
Abone Ol google-news

Diyarbakır’ın bir köyünde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Z.K., farklı zamanlarda kuzenleri K. K., A. G., M. K. ve S. K’nin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek 2011 yılında Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

Hamile olduğunun ortaya çıkmasının aradından kendisine tecavüz eden kuzenlerinden teyzesinin oğlu S.K. ile evlendirildiğini ancak S.K’nin ailesinin kendisine kötü davranması üzerine ailesinin yanına döndüğünü anlatan Z.K’nin suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı.

Z.K’nin 4 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğunun DNA’sı, şüphelilerin DNA’ları ile karşılaştırıldı. Karşılaştırma sonucunda bebeğin babasının S.K. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine S.K. hakkında “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” iddiasıyla 22.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Mağdurun ifadesinde ismi geçen diğer 3 kuzeni hakkında ise “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan yargılamaya yer olmadığına dair ek karar verildiği belirtildi.

İddianamenin Diyarbakır Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilmesinin ardından, S.K’nin yargılanmasına tutuksuz olarak başlandı. Kapalı olarak yapılan yargılamada, mağdur Z.K’nin ifadesi alındı. Duruşma, mağdurun beden ve ruh sağlığına ilişkin raporunun alınması için ertelendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler