AKP Gençlik Kolları tehdit afişini kabul etti: Yanlış yapılmış, bir daha olmayacak

Barış bildirgesine imza atan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi hocalarından Yrd. Doç Dr. Uğur Kara’nın kapısına tehdit içerikli afişin AKP Gençlik Kolları tarafından asıldığı doğrulandı. AKP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, “Yanlış yapılmış. Bir daha böyle bir hedef gösterme olmayacak” dedi.

Yayınlanma: 28.12.2016 - 14:44
Abone Ol google-news

Eskişehir Yenigün gazetesinin haberine göre, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Uğur Kara, afişte “Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. Ali - Üniversitede terörist akademisyen istemiyoruz” ifadesinin yer aldığını belirterek “Bir süre önce bir yerel haber sitesi tarafından hedef gösterilmiştik.

Afişlerle ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum” dedi.  AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Özata ise “Üniversitede terörist akademisyen istemiyorum” başlıklı bir çalışmalarının olduğunu ancak hiçbir akademisyeni hedef göstermediklerini söyledi.

Özata, “Geliştirdiğimiz bir propaganda sonucu üniversitelerde böyle bir çalışma başlattık. Ancak akademisyenleri asla hedef gösterme düşüncemiz yoktu. Afişi asan arkadaşlarımız o akademisyenin kapısına afişi yapıştırmış. Yanlış yapılmış. Bir daha böyle bir hedef gösterme olmayacak. Uygulayanın yanlış hareketinden kaynaklandı” dedi.  

İmzacı akademisyene AKP Gençlik Kolları'ndan tehdit


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler