Akşener Kandil Operasyonu'nu değerlendirdi: ‘Ana kuzularını kullanıyor’

İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Sivas’ta iktidarın Kandil operasyonuyla ilgili olarak sert çıktı. Akşener, “Birçok hükümet terörle mücadele yaptı, hiç duydunuz mu seçimlere malzeme yapıldığını? Ama bu iktidar, ana kuzularını iç politikaya malzeme yapıyor” diye konuştu.

Yayınlanma: 13.06.2018 - 22:40
Abone Ol google-news

Seçim çalışmaları kapsamında dün ilk mitingini Sivas’ta yapan Akşener, Haziran seçimlerinin niye yapıldığını anlamadıklarını ifade ederek, “Bu seçim niye geldi, hiç birimiz anlamadık. Her şey bu kadar iyiyse, niye seçim yaptınız, bu kadar kötüyse seni niye seçsinler?“ diye sözlerine başladı.

300 korumayı sordu

Daha sonra Tokat mitinginde konuşan Akşener.,”‘Milletin adamı”’diyorlar. Milletin adamı 300 korumayla gezer mi? Milletin adamı milletinden korkar mı? ”dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “millet bahçesi” projesini eleştiren Akşener,“Alay ediyor kardeşim kahve açacak kek bedava diyor. Kendi çocukları trilyonluk vakıflar yönetiyor. Vatan çocuklarına ön gördüğü millet bahçesi millet kahvesi. Böyle bir şuuraltı olmaz. Bu ne demek biliyor musunuz? ‘Ben sizi sevmiyorum, babanız olarak ne istersen onu yaparım’. Hadi oradan be hadi oradan” diye konuştu.

Daha sonra Amasya’da konuşan Akşener, Erdoğan’ın millet kraathanesi ve millet bahçeleri projelerini eleştirdi. Akşener “Gidin çocuklarınızla yatıp yuvarlanın’ diyor, bu ne ciddiyetsizlik” dedi. Akşener, askeri öğrencilerin suçsuz yere hapiste olduğunu söyledi. Akşener, o çocukların anne ve babalarının çocuklarını devlete emanet ettiğini ancak devleti yöneten AKP iktidarının emanete hıyanet ettiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler