Aleyna Can'ın ölümü için 'kaza' diyen şüpheliler, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı

Kartal'da günlük kiralık dairede başından vurularak öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can cinayetiyle ilgili gözaltında tutulan Bayram E., ile Mesut V.'nin ifadesi ortaya çıktı. Şüphelilerin Can'ın ölümü için, 'Kaza' dediği öğrenildi. Şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Yayınlanma: 05.12.2017 - 11:57
Abone Ol google-news
<video:879996>

 

Kartal'da günlük kiralık dairede başından vurularak öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can cinayetiyle ilgili gözaltında tutulan Bayram E., ile Mesut V.. adliyeye sevk edildi. Olayın meydana geldiği rezidansın önünde cinayetin ardından yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin cinayet suçlamalarını kabul etmedikleri, olayın kaza sonucu meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerden Bayram E. mahkemeye sevk edilirken "Kız arkadaşımı öldürecek kadar aptal değilim" dedi.

Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler arafından önceki gün yakalanan Bayram E., ile Mesut V.'nin polisteki işlemleri tamamlandı. Şüphelilerin cinayetle ilgili suçlamaları kabul etmeyerek olayın bir kaza sonucu meydan geldiğini söyledikleri öğrenildi. Poliste yapılan işlemlerin ardından şüpheliler sabah saatlerinde polis araçlarına bindirilerek Anadolu Adalet sarayına gönderildi. Mahkemeye götürülen şüphelilerden Bayram E., "Kız arkadaşınızı siz mi öldürdünüz?" sorusuna "Kız arkadaşımı öldürecek kadar aptal değilim. Gerekli açıklamayı adalette görürsünüz" dedi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI 

İstanbul Kartal’da günlük kiralanan bir evde öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can’ın katil zanlılarının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜVENLİK KAMERALARINI KONTROL ETMEK İÇİN OLAY YERİNE DÖNDÜLER 

Genç kızın ölümün ardından katil zanlılarının binadan çıkarak kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, zanlılardan bir tanesi binanın önünde otomobiliyle diğer zanlıları bekledi. Ardından koşarak otomobile gelen diğer iki zanlı kendi arasında bir süre konuştuktan sonra otomobile binmekten vazgeçti. Otomobilde bekleyen zanlı araçla olay yerinden hızla kaçarken diğer iki zanlı yaya olarak uzaklaştı. Daha sonra kaçan 2 zanlı olay yerine geri döndü. Zanlıların, güvenlik kameralarının kendilerini çekip çekmediği anlamak için olay yerine geri döndüğü iddia edildi.

OLAY SONRASI YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Görüntülerde, 2 zanlı koşarak bir otomobile gidiyor. Ardından otomobilin kapılarını açan zanlılar kendi aralarında bir süre konuşuyor. 2 zanlının otomobile binmekten vazgeçtiği görülürken, otomobilde arkadaşlarını beklediği iddia edilen diğer zanlı olay yerinden kaçıyor. Otomobile binmeyen iki zanlı ise bir süre gözden kaybolduktan sonra tekrar olay yerine geliyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler