Ali Koç, niçin futbolcularla baş başa konuştu?

Koç, 15 dakika boyunca futbolcularla konuştu. Bu konuşmada teknik heyetten kimse yer almadı. Bakın Ali Koç neler söylemiş: “Bu oyun size yakışmıyor, F.Bahçe formasını giymek bu değil. F.Bahçe formasını giymenin ağırlığını kaldıramadığınızı görüyorum. Bu beni çok üzüyor. Biz her tüm olumsuzluklara rağmen mücadele ediyoruz, savaşıyoruz. Ancak aynı çabayı sizden göremiyorum.”

Yayınlanma: 26.02.2020 - 12:42
Ali Koç, niçin futbolcularla baş başa konuştu?
Abone Ol google-news

Süper Lig’in 23. haftası F.Bahçe-G.Saray derbisine sahne olmuş, Sarı-Kırmızılılar 20 yıl sonra Kadıköy’de 3-1’lik skorla galip gelmişti. F.Bahçe Başkanı Ali Koç, taraftarlarla tartışmış ve tribünden atlamış sonra soluğu soyunma odasında almıştı. Koç, 15 dakika boyunca futbolcularla konuştu. Bu konuşmada teknik heyetten kimse yer almadı. Bakın Ali Koç neler söylemiş: “Bu oyun size yakışmıyor, F.Bahçe formasını giymek bu değil. F.Bahçe formasını giymenin ağırlığını kaldıramadığınızı görüyorum. Bu beni çok üzüyor. Biz her tüm olumsuzluklara rağmen mücadele ediyoruz, savaşıyoruz. Ancak aynı çabayı sizden göremiyorum.”   

İKİ AYDA BİR OYNAMAK OLMAZ

Sezon başında F.Bahçe’ye transfer olan ancak teknik direktör Ersun Yanal’dan forma şansını bulamayan Adil Rami, Rusya takmlarından Sochi’ye transferi sonrası Sarı-Lacivertli kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Fransız stoper, öncelikli olarak Rusya’ya transferine izin verdiği için Başkan Ali Koç’a teşekkür etti. Ersun Yanal’ı ise üstü kapalı eleştirdi. İşte Rami’nin açıklamaları: “F.Bahçe’ye oynamak ve bölgemin en iyisi olmak için geldim. Ancak iki ayda bir oynayarak bunu başaramazsınız. Neden böyle oldu anlayamıyorum. Az süre almam futbolum veya sakatlıklarımla ilgili değildi. Ersun Yanal ve teknik heyet ile hiçbir problemim olmadı. Ayrılık kararıma saygı gösteren Ali Koç’a teşekkür ediyorum.” Süper Lig’de sadece Ankaragücü karşısında 45 dakika forma giyen Rami, Türkiye Kupası’nda 6 maçta yer aldı. Fransız oyuncu kamp sürecini çok iyi geçirmiş, formaya göz kırpmıştı. Ancak Yanal, bazı futbolculara olan ayrımcılığını Adil Rami için de gösterdi. Hocam, Rami’yi neden istedin, neden gönderdin?

BEKLEYEN TEHLİKE

Büyük derbide sadece gelenek bozulmadı. Şu an için görevinin başında olan Ersun Yanal ile Deniz Türüç, gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle zorlu Antalya deplasmanında takımla birlikte olamayacak. Bunlara ilave olarak Isla da sarı kart cezalısı. Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues’in de sakatlıkları sürüyor.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler