Ali Koç, Yanal'dan rapor istedi

Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu kötü futbol ve beraberinde getirdiği puan kayıpları bardağı taşırdı. HİLMİ TÜRKAY'ın yazısı.

Yayınlanma: 27.11.2019 - 10:34
Ali Koç, Yanal'dan rapor istedi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu kötü futbol ve beraberinde getirdiği puan kayıpları bardağı taşırdı. Malatya maçını izlerken zaman zaman tribünde gerildiği gözlerden kaçmayan başkan Ali Koç, dün teknik direktör Ersun Yanal’la kulüp binasında bir görüşme yaptı. Yöneticilerden Semih Özsoy’un da hazır bulunduğu bu görüşme sırasında Koç; Yanal’a önce kötü gidişatın nedenlerini sordu , ardından geniş çaplı rapor istedi. F.Bahçe Başkanı Ali Koç’un, Ersun Yanal’ın oynattığı futbolu beğenmediği ve deplasman performansından da şikâyetçi olduğu belirtildi. Son Malatya maçı kadrosu ise her şeye tuz biber ekti. Sarı-Lacivertliler, cumartesi son haftaların başarılı ekibi Göztepe’yle İzmir’de karşılaşacak. F.Bahçe’nin kalan diğer maçları ise şöyle: G.Birliği, D.G. Sivasspor (D), Beşiktaş, Ç.Rizespor (D). İşte bu karşılaşmalardan çıkacak sonuçlar, kredisini tüketen teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başında kalıp kalmayacağının göstergesi olacak. 

ÜNİVERSİTEYE G.SARAYLI REKTÖR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Üniversitesi rektörlüğüne G.Saraylı Profesör Mehmet Emin Arat’ı atadı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına aday olduğu dönemde yaşanan diploma tartışmaları sırasında Marmara Üniversitesi Rektörü olan Arat’a seslenerek, “1981’de mezun olduk. 1982’de okulumuz Marmara Üniversitesi’ydi. Rektörümüz bizim sınıf arkadaşımızdı. Bugünlerde diploması var mı yok mu diye tartışma başlattılar. Arşivden çıkart şunları, yayımlayacak mısın ne yapacaksanız yapın. Benim söylediklerime inanmıyorlar. Belki rektör açıklarsa inanırlar” ifadelerini kullanmış, Arat da “Sayın Cumhurbaşkanımızın lisans düzeyinde 4 yıl eğitim veren Ticari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduğu sabittir” açıklamasını yapmıştı. G.Saray taraftarı olan Prof. Arat, Fenerbahçe Üniversitesi’ne rektör olarak atanması nedeniyle geçen ay Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinden istifa etmişti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon