Allstar haftsonu geliyor... Kadrolar belli oldu

Basketbol yazarımız Yunus Aydın, Allstar 2016'ya 5 gün kala tahminlerini ve organizasyınunun ayrıntılarını yazdı.

Yayınlanma: 19.01.2016 - 21:55
Abone Ol google-news

Basketbol Süper Ligi 50.sezonunda harika bir Allstar organizasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. 24 Ocak Pazar gerçekleşecek şölen, Ülker Sports Arena'da düzenlenecek. Organizasyonda üçlük, smaç, yetenek ve karma maçların yanı sıra akrobasi şovları, dans gösterileri ve konserler düzenlenecek.

Ozan Doğulu ve Ece Seçkin ikilisi konser verecek!

Daha önce Kadın Milli Basketbol Takımımız ile reklam filmi çeken ve onlara şarkı hazırlayan Kenan Doğulu'nun kardeşi ünlü aranjör Ozan Doğulu ve Ece Seçkin konserlerle insanları coşturacak. 

Kadrolar belli oldu!

Asya karması : Bobby Dixon, Kenan Sipahi, Bogdan Bogdanovic, Kenny Gabriel, Jan Vesely, Dwight Hardy, Courtney Fortson, Tony Crocker, Tolga Geçim, Clay Tucker, Adrien Moerman ve Khem Birch. 

Avrupa Karması ; Thomas Huertel, Vladimir Micov, Sinan Güler, Cedi Osman, Semih Erden, Furkan Korkmaz, Scottie Wilbekin, Furkan Aldemir, Joey Dorsey, Maciej Lampe,  Rendy Culopepper

Takım kadroları tamamen federasyonun internet sitesinden yapılan oylamaya göre basketbolseverler tarafından seçildi. İlk 5 oyuncuları içinde en çok şaşırılan isim ise şüphesiz sene başında Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya kiralık gönderilen Kenan Sipahi oldu.

Yetenek yarışmasında ise 6 yarışmacı bulunuyor, Earl Calloway, Kalin Lucas, Thomas Huertel, Berk Uğurlu, Scottie Wilbekin, Kartal Özmızrak.

Üçlük yarışması : Vladimir Micov, Jon Diebler, Melih Mahmutoğlu, Adrian Moerman, Micheal Jenkins, Andy Routins.

Smaç yarışması ise kesinlikle en çok ilgi çeken yarışma. Geçtiğimiz sezon Ankara Allstar'da olduğu gibi Vesely, Furkan Korkmaz ve şampiyon Kenny Gabriel bu sezonda yarışmada olacak. Ayrıca Joey Dorsey, Khem Birch ve Randy Culpepper da şampiyonluğu kovalayacaklar.

Bireysel yarışmaların ödülleri her yarışma için 10.000 TL değerinde olacak. 

Tahminlerim...

Allstar bir mücadeleden çok bir keyif, bir eğlence aracı. Savunmanın biraz daha arka planda kaldığı ( Ahmet Kandemir'in geçen sezon Allstar maçında alan savunması istediğini unutalım ) hücumun daha çok öne çıktığı, yüksek skorları görebildiğimiz maçlar. Kadrolar konusunda biraz daha güçlü olan taraf sanki Asya karması gibi. Bireysel yarışmalar da ise, benim tahminim yetenek yarışmasını Wilbekin, Üçlük yarışmasını Diebler, smaç yarışmasını ise Jan Vesely'nin kazanacağı yönünde.

15.000 kişilik Ülker Arena'nın dolacağı ve harika bir basketbol şöleni yaşayacağımız bir Allstar olur umarım. Kaldı 5 gün, şimdiden heyecan yaptık desek yeri.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler