'Asla Yetmez'

F.Bahçe doğuş, Belgrad’da düzenlenen Avrupa Ligi dörtlü finalinde ‘şampiyon’ unvanını korumak istiyor.

Yayınlanma: 17.05.2018 - 22:15
Abone Ol google-news

Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four’un hava atışı için geri sayım başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş’un “Never Enough” (asla yetmez) sloganıyla üst üste ikinci şampiyonluk için yarışacağı dörtlü finalde ilk rakibi Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas olacak. Bu akşam 19.00’da başlayacak mücadeleyi be- IN Haber şifresiz yayımlayacak. Sarı-Lacivertliler bu akşamki zorlu müsabakayı kazanması halinde finalde CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle kozlarını paylaşacak. Turnuvaya 18 bin kapasiteli Stark Arena (eski adıyla Kombank Arena) ev sahipliği yapacak.

Finale damga vuracak isimler

KevIn Pangos (ZalgIrIs): 25 yaşındaki Kanadalı gard bu sezon Zalgiris’in saha içi lideri konumuna geldi. Normal sezonu 12.7 sayı, 6 asist ve 14.1 verimlilik puanı ortalamalarıyla tamamlayan Pangos’un rakipleri için sakladığı en büyük silahı üç sayılık atışları. Bu sezon yüzde 47.1 isabetle üç sayılık atış kullanan Kanadalı gard, son 26 Euroleague maçının 25’inde en az bir üçlük buldu.

Luka DoncIc (R.MadrId): 19 yaşındaki oyun kurucu, genç yaşına rağmen oyun içindeki olgunluğuyla ve verdiği doğru kararlarla dikkat çekiyor. Oyun görüşü ve kırılma anlarında şutları eli titremeden kullanması en büyük silahları. Euroleague’de sezonun en büyük MVP (en değerli oyuncu) adayı olarak gösterilen genç yetenek, sezon sonunda Amerika’ya (NBA) gidecek.

Nando De Colo (CSKA): Fransız yıldız, son haftalarda forma giymemesine rağmen normal sezonu 19.8 verimlilik ortalamasıyla tamamladı ve kendisini Belgrad’a saklıyor. 30 yaşındaki yıldız gardın en büyük silahı oyun içindeki çabukluğu ve yüksek şut yüzdesi. F.Bahçe Doğuş, bu sezon Ataşehir’deki CSKA Moskova maçını De Colo’nun son saniye basketiyle 79-81 kaybetmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler