Kanlı ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

27 Temmuz'da saat 23:20'de Tam Ay Tutulması (Kanlı Ay tutulması) gerçekleşecek. Biraz uykusuz kalmayı göze alırsanız 1 saat 23 dakika sürecek olan ay tutulmasını ülkemizden de kolaylıkla gözlemleyebilirsiniz.

Yayınlanma: 22.07.2018 - 17:49
Abone Ol google-news

Güneş, Ay, Mars, Uranüs tutulmanın baş rol oyuncuları olacaklar. Jüpiter gezegeni de açı payı olsa da gökyüzündeki sabit burçlardaki t kare denen açıyı büyük kareye çevirecek.

Horoskoplarda t kareler zorlu açılar içermesine rağmen korkmam fakat bir büyük kare oluştuğunda çıkış noktası bulmak zordur. Mars bir süredir geri hareketinde diş bileyen ve saldırmak için uygun zamanı bekleyen aç bir aslan gibi tırnakları ellerini kanatıyordu şimdi ise pençeyi atma zamanının geldiğinin farkında olacak. Uranüs olumsuz açılarda her zaman hesapta olmayanı getirir. Olayları yüksek bir enerji ile başlatır ve bitirir. Şiddeti her zaman vasatın üstündedir ki bu kez ona karşı gelen rakiplerde bir hayli zorlu olduğundan Uranüs gezegeninin en sevimsiz halini deneyimleyebiliriz.

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Birçok ülke için adeta uyarı işaretinde olan tutulma bir akrep ülkesi olduğumuz için ülkemiz açısından da oldukça zorlu durumlara yol açabilir. Dünya da büyük bir deprem beklenebilir, uçaklarla alakalı kaza, kaçırılma gibi durumlar, terör saldırıları, kadınlara, çocuklara saldırılar ilk aklımıza gelenler. Ülkemizde önemli bir siyasetçinin de hastalık veya ölüm haberini ilerleyen günlerde alabiliriz. Son günlerde gündemden düşmeyen kova burcu Adnan Oktar ile alakalı da zorlu bir sürecin başlangıcı diyebiliriz. Ülkemiz de dahil dünyada önemli ve ünlü yerler terör saldırısı yaşayabilir. Aslında birçok olumsuzluk daha sırlanabilir fakat geri kalanını astrolojinin içinde olanların bilgisine bırakıyorum.

Boğa, aslan, akrep ve kova tutulmanın etkisini yaşamaya başladı

 Burçlar bazında baktığımızda ise boğa, aslan, akrep ve kova etkisi güçlü horoskoplar tutulmanın etkisini yaşamaya başladılar. Sağlık, kazalar, ailevi ilişkiler, bir ipte iki cambaz durumları, içinize atılan olumsuzluklar aniden patlayışa geçebilir. Bu süreçte dikkatli olunmazsa uzun yıllar dargın olunacak aile dramları yaşanabilir. Her birimiz saf enerjiden oluşuyor zaman içinde kirleniyoruz. Nefs ise iyi veya kötüye olan eğilimlerimizi şekillendiriyor. Bu süreçte nefsi iyi olana yönlendirmek ateşten gömlek giymek kadar zor olabilir. 

Acımasız ve size kolaylıkla kıyabilecek kişilerin mantar gibi bittiğini ve zayıf tarafınızdan saldırıya geçtiğini yaşayabilir ve umutsuzluk içinde gözyaşları dökebilirsiniz. Gözyaşı temiz yönünüzdür eğer onlar gibi davranır ve siz de saldırıya geçerseniz aslında kaybeder ve nefsinize yenilirsiniz.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler