2019'da Balık burcunu neler bekliyor?

19 Şubat - 20 Mart

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:09
Abone Ol google-news

Balık 2019 yılında ikizler burcu üyeleri ile ortaklaşa yaptığınız işlerde sorunlar nedeni ile uzun vadede uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Başaklar sert sözleri ile canınızı yakabilir, bazı maddi sorunların mimarı olabilir.

2019 yılında koçlar size ailevi sorunlarınızda yol gösterici olacaklardır. Ayrıca koçlarla muhteşem aşklar yaşayabilirsiniz.

Boğalardan maddi konularda fayda görürsünüz. Ayrıca hoş vakitler geçirir daha fazla sosyal olursunuz.

Yengeçlerden maddi, manevi destek görebilirsiniz. Sıkıştığınız her konuda ellerinden geleni esirgemeyecekler. Siz de onların zorlandığı konularda ellerini tutacak ve yaralarını sarmaya çalışacaksınız.

Kova burçları ile derinden arkadaşlık yaşayabilir, destek istediğiniz her konuda fayda ve bereket görebilirsiniz.

İş ve para

Satürn, Pluto ve Güney ay düğümü oğlak burcunda zorlu bir kavuşum yapacaklar. Diğer burçların aksine siz bu üçlü kavuşumdan olumlu yönde faydalanabilirsiniz. 11 / 29 Ocak arası sosyalliğinizin de artacağı bu süreç içinde eski dostlarınızla daha fazla bir araya gelmeye başlayacak ve birlikte yeni işler planlamaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınız iş anlamında yeni tekliflerle alakalı aracılıklar yapacaklar. İş anlamında yıl boyunca güzel teklifler alabilir ve geçmiş yıllara oranla çok daha başarılı olabilirsiniz. Zekanız her zamankinden daha fazla öne çıkacak, daha sabırlı ve mantıklı olacaksınız. Kazancınızda artışlar şubat ayından itibaren gözle görülür şekilde artacak. Fakat geçmiş yıllarda yaşanan aksilikler ve borçlar nedeni ile kazancınızın artması dahi sonbahara kadar dilediğiniz gibi harcama yapmanıza engel olacak. Yıl boyunca aile ve eş desteği de yoğun olacağından hayallerinizdeki gibi bir eve sahip olmanız hiç zor olmayacak. Siz paraya önem vermeyen ama kendinize ait eviniz olmadığı zaman güvensiz hisseden biri olduğunuzdan ev sahibi olmanız ruhsal olarak da rahatlamanızı sağlayacak. Tüm yıl birçok destek almanıza ve rakiplerinizi geçmenize rağmen kimseye borç vermemeli ve kefil olmamalısınız aksi takdirde tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu konularda dikkatli olmayı başarırsanız artan gelirinizle uzun yıllardır bastırdığınız isteklerinizi hayata geçirecek ve moral depolayacaksınız.

Aşk ve evlilik

4 Ocak/ 7 Nisan ve 28 Mayıs 3 Ekim arası aşka yelken açabilirsiniz. Duygularınız oldukça derinleşecek ve daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacak. Son zamanlardaki her şeye alınan ve ilişkinizde sorunlara yol açan davranışlarınızdan eser kalmayacak. Uzun bir süredir basit konularda dahi eşinize kaprisler yaptığınızı fark edeceksiniz. Kendinizden emin oldukça kararlı ve yapıcı davranacaksınız. Hayata dair tüm güzellikleri ortaya çıkarmaya uğraşacaksınız. Anlık sinirler ve olmadık sorunların ortaya çıkması ile yıktığınız köprüleri tamir ederek yeniden inşa edeceksiniz. Geçmişe dair sevgi ve cinsellikle ilgili sorunlarınız bu süreçte siz istekli olduğunuzdan olumlu şekilde çözülecek. Evliliği bir süredir sorunlu olan ve bir süredir eşleri ile ayrılma eşiğinde olan balıklar için de tamir ve barışma zamanıdır. İki tarafın aileleri de barışın sağlanması için gönüllü olarak destek olacaklar. Duygusal anlamda tek kelime ile yeniden var oluş sürecinde olmanızla negatif duygulardan kolaylıkla sıyrılacak ve yuvanızın ve eşinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Başka insanların duygularına karşı çok fazla duyarlı olduğunuz bu süreçte siz insanlara sevginizi, hissettiklerinizi, düşüncelerinizi kolaylıkla anlatır ve onlardan da aynı karşılığı bulursunuz. Bekar balıklar için hayallerde ki büyük aşkınız ile ömrünüzün geri kalanını birleştirme arzusu doğar ve Neptün gezegeni bu imkânı kolaylıkla yaratabilir. Yaz bitmeden birçok bekar balık burcu üyesi oldukça güzel düğünlerle dünya evine girebilir. Sevgiye dair hayallerinizin gerçekleşme zamanıdır. Aşk sizin beslendiğiniz alandır. Hayatında hiçbir zaman sevgiyi ikinci plana atamazsınız. Bu nedenle aşka dair konular ters gittiği zaman diğer hayati konularda da tökezlemeye başlarsınız. Bu yıl aşktan aldığınız pozitif enerji nedeni ile hayatın diğer alanlarında da savaşçı kişilikte olacak ve hiçbir şeyin sizi yıldırmasına izin vermeyeceksiniz.

Aile fertleri ile ilişkiler

Uzun bir süredir aile ilişkilerinizi istediğiniz doğrultuda yürütmekte zorlandınız. Kardeşlerinizle arası açılan ebeveynlerinize karşı onları savunmanız ve haksız olduklarını söylemenizle anne ve babanızla hiç beklemediğiniz tepkilerle karşılaştınız. Siz duygusal birisiniz bu nedenle azarlanmak sizi günlerce bunalıma sokabilir. Kırıldığınız zaman af dilendiğinde karşı tarafı affetmiş gibi görünseniz de kalbinizdeki kırıklığı uzun süre tamir edemezsiniz. Ailenize karşı uzak duruşunuz yeni yılda onların akıllarını başlarına getirecek ve size olumlu yaklaşımlarda bulunarak geri adım atacaklar. Özellikle Mart ayından itibaren ailenizde güzel gelişmeler yaşanacak. Kardeşleriniz 2019 yılında bebek sahibi olabilir ve siz de onlarla birlikte mutluluğu derinden yaşayabilirsiniz.

Sağlık

Tüm yıl boyunca Jüpiter ve Neptün gezegenin etkisinde bulunacağınız için sağlığınız diğer yıllara oranla daha hassas olacaktır. Karaciğer problemleri, alerjik durumlar ve ayaklarınızla alakalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yediklerinize özen gösterin ve basit bir ilacı dahi doktorunuza danışmadan içmeyin. Ayrıca alkolden yıl boyunca uzak durmaya çalışın. Size zarar verecek her tür alışkanlıktan kurtulmaya çalışın ve hayatınızda yeni bir sayfa açın.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler