2019'da Boğa burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:15
Abone Ol google-news

 

2019'da Boğaların hayatını kendi burçlarından olan Boğalar bir hayli karıştırabilir. Hayatlarındaki ani değişiklikleri ve sorunları genelde Boğa burcundan olan yakınları yaratacak.

Aslan burçları maddi zararlara sebep olabilir, bu nedenle alacak ve borç meselelerine Aslanlarla girmemeye çalışarak kendilerini korumaya alabilirler. Ortak projelerde de Aslan burçları ile çok mecbur kalmadığınız sürece uzak durmaya çalışmalısınız.

Yaylardan fırsatlar ve iyilikler görebilirsiniz. Ailevi miras konuları ve ek gelirler konusunda yardımcı olabilirler.

Koçlarla olan ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız, yoğun tartışmalar ve dargınlıklar oluşabilir.

Oğlak burçları önünüzde yeni fırsatlar açar ve önemli kişilerle tanışmanıza olanak sağlarlar.

Balık burcundan önemli haberler alarak çok mutlu olabilirsiniz. Bazı hayallerinizin gerçekleşmesini Balıklar sağlayacak.

2019 da Meslek Hayatı ve Para Durumu

Para kazanmanızda çok fazla sorunla karşılaşmayacağınız, aksine hiç beklemediğiniz fırsatlar yakalayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Özellikle de 27 Mayıs/ 1 Eylül arası mali konularda ilerlemeler görülecektir. Aileniz de uzun yıllar süren sorunlu miras konularını hallederek büyük paralara kavuşabilirler. Dolayısı ile onların parasından da faydalar göreceğiniz, hayalinizdeki yatırımları yapabileceğiniz bir yıl olacak. Eşiniz maddi konularda 2019 Kasım ayına kadar zorlanabilir fakat Kasım ayından itibaren yaralarını sarmaya başlayacak. 2019 boyunca aileniz yardımlarını hiç eksik etmeyeceği için genel olarak sıkışmayacaksınız. Mesleki konularda yılın ilk iki ayı biraz zorlanabilirsiniz. İşyerinizde yeni yapılanmalar meydana gelebilir. İşten çıkarılan bazı arkadaşlarınız adına üzülebilirsiniz. Yeni gelen kişilere de alışmanız biraz zaman alacağa benziyor. Yeni iş arkadaşlarınızın beceriksizliklerine çok fazla sinirlenseniz de kendinizi tutacak ve nezaketli davranışlarınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Siz zaten hayatın her alanında kısa süre içinde birine alışamazsınız -bunu biliyorsunuz- fakat hissettiklerinizi dışa yansıtmaz ve gülümsemenizi de eksik etmezsiniz. Bir süreliğine de olsa maskeli davranmak zorunda kalmanız sizi biraz zorlasa da sorumluluk duygunuzla verilen her görevi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. İşsiz Boğalar da Mart ayında önemli kişilerle tanışabilir ve bu sayede oldukça parlak iş fırsatları yakalayabilir. Burcunuzda yedi yıl boyunca ev sahipliği yapacak olan Uranüs gezegeni farklı iş kollarını da gündeme getirebilir.

2019 da Aşk Hayatı ve Evlilik

Boğalar 2019 yılından itibaren transit Uranüs etkisine girerek adeta karakter değiştirecek. Aşk, sevgi, paylaşımlar sizin için önemlidir fakat bu isteği adına arayış içinde olmayan boğalar Uranüs etkisi ile yalnız kalmak istemeyecek ve ilişkilerde geleneksel kuralların dışında hareket etmeye başlayacak. Aşk ilişkilerinde; iyi günde kötü günde her anlamda yanında olduğunuz, her türlü yaralarını sardığınız ve yarattığı sıkıntılara sessizce katlandığınız partnerinizle sizin açınızdan olumsuz günler geride kalacak. Artık daha talepkar, söz geçirmeye çalışan ve eşitlik duygusu içinde hareket eden bir yapıya bürünebilirsiniz. Genel yapınız olarak boşanmaya sıcak bakmayan, evliliği kötü de gitse sessizce tahammül eden biriydiniz. Bu nedenle diğer burçların aksine birçok soruna karşı oldukça güçlü ve her zaman yapıcı davranmaya çalışırsınız. Fakat yedi yıl boyunca kötü giden her ilişkide olduğu gibi aşk ilişkinizde ve evliliğinizde de partnerinizi kararlılıkla uyaracak ve ‘bundan sonra sana katlanamam, ya elimi tut yada ben giderim’ mesajı vereceğiniz için eşiniz de silkinmek zorunda kalacak.
Yalnız Boğalar Mart ayından itibaren hazırlıksız olarak aşka yelken açabilirler. İlk başlarda fazla etkilenmediğiniz birine şans vereceksiniz. Başlangıçta sadece arkadaşlık yaptığınız kişiye kısa süre içinde bağlanabilirsiniz. Kalbinizin yeniden çarpması ve doğru insanı bulduğunuz düşüncesi ile ilerleyen aylarda hızlıca evlilik adımları da atabilirsiniz. Sadakat, sevgi, emek ve karşılıklı bağlılığı yakından deneyimleyeceksiniz.

2019’da Aile Fertleri

Sizin için aileniz her zaman hayatınızda ilk sırada yer alır. Onlardan biri üzgün olduğu zaman siz neşeli olamaz, hayattan keyif alamazsınız. Kendinize yapılan haksızlıklara dahi uzun süre katlanabildiğiniz ve sabırlı olduğunuz halde söz konusu ebeveynleriniz veya kardeşleriniz olduğunda hiç düşünmeden savaşa hazır olur ve en kırıcı halinizle yakınlarınızı üzen kişilere saldırabilirsiniz. 2019 Nisan ve Haziran aylarında bir miras meselesi yüzünden bazı akrabaları tarafından kırılan babanızı korumak adına tartışmalar içinde olabilirsiniz. Sonuç olarak da bazı akrabalarla dargınlıklar gündeme gelebilir. Aileniz bu yıl büyük bir mirasa sahip olabilir ve ellerine geçen paradan sizin de faydalanmanızı sağlayabilir. Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve ailenizin sayesinde kavuşabilirsiniz.

2019'da Sağlık

20 Kasım-12 Aralık arası ve 18 Mart-26 Nisan arası sağlığınız diğer zamanlara oranla daha hassas olacak. Mevsim değişikliklerine bağlı gribal enfeksiyonlar olabileceği gibi ertelenmiş bazı operasyonlar da gündeme gelebilir. Bu nedenle yoğun iş hayatınıza ara vererek yenilenmek ve iyileşmek için bir süre evde kalabilirsiniz. Ama genel anlamda sağlığınızın güçlendiği bir yıl olacak. Hayatınız boyunca sizi zorlayan ve sürekli olarak dikkat etmekte zorlandığınız küçük ihmallerle büyük kilolar aldığınız günlere de elveda diyeceksiniz. 2019 daha fit ve her tür değişime hazır olduğunuz bir yıl olacak. Değişik saç renkleri ve estetik operasyonlar da gündemde olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler