2019'da İkizler burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:19
Abone Ol google-news

 

2019'da ikizler burcu üyeleri yay burçlarından aşka dair konularda zararlar görebilir, o nedenle özellikle aşk konusunda uzak durmanız gereken burçlardan biridir.

Oğlaklar ise önünüzü kesmek, maddi gücünüzü azaltmak ve sizi yere düşürmek için fırsat kollayacaktır.

Terazi burçları ile yaptığınız işlere, anlaşmalara, sözleşmelere özel önem gösterin ve kayıtsız, şartsız güven duymaktan uzak durun.

2019'da koç burcu kişileri size maddi anlamda destek olacak ve çok fazla para kazanmanız için hiç düşünmediğiniz fırsatlar yaratacak.

Sizin gibi özgürlüğüne düşkün olan Kova burcu ile birbirinizi sıkmadan aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu kişileri de her anlamda yanınızda olacak dostluk ve varlığını sizden esirgemeyecektir. Bu sayede dostluklarınız pekişecek ve birbirinizin varlığından güç alacaksınız.

2019'da meslek hayatı ve para durumu

Ortakları olan ikizler burcu üyeleri özellikle haziran / temmuz arasında ortakları ile yolları ayırma kararı alabilir. En belirgin özelliğiniz olan kararsızlıktan sıyrılarak içinde bulunduğunuz durumu doğru değerlendirecek, ortağınızı da fazla sorgulamadan ortaklığınızın iki tarafa da faydası olmadığını söyleyecek ve öncelikle kendinizi bazı zararlardan alıkoyacaksınız. Ortaklığınızın devamı için araya giren diğer kişilerin etkisinde de kalmayacak ve her kararınızın arkasında olduğunuzu açık bir şekilde tüm iş çevrenize göstereceksiniz. Neptün ve Jüpiter gezegenin kare açısı nedeni ile iyi niyetinizden kaynaklanabilecek maddi zararlarla alakalı da tüm yıl boyunca önlem almalısınız. Özellikle para konularının idaresinde bulunan kişileri yakın alanınızda tutmalı ve hesapları sıklıkla kontrol etmeye çalışmalısınız. Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Size kazanmadığınızı söyleyen yanınızda çalışan kişiler bazı paraları gizliden kendilerine aktarabilir. Yıl boyunca tüm dikkatinizi işinize vermelisiniz. Kendi yapabileceğiniz işleri başkasına emanet etmeyin. Yılsonuna kadar büyük paralar kazanmayacaksınız ama işinizin başında olur ve gereken takipleri zamanında yaparsanız en azından eliniz döneceği gibi zararlara da uğramazsınız. Aralık ayından itibaren gelirinizde artış ve toparlanma başlayacak. Yılın son ayından itibaren şansınız dönmeye başlayacak. Karşınıza harika fırsatlar ve yeni projeler çıkacak ve önemli kişilerle önemli iş birlikleri yaparak imzalar atacaksınız.

2019'da aşk hayatı ve evlilik

Aşk ve evlilik konularında yılın ilk gününden itibaren transit Mars gezegeninin desteğini çok yoğun hissedeceksiniz. Mars size cesaret vermekle birlikte enerjinizi pozitif olarak kullanmanızı da sağlayacak. 31 aralıktan itibaren iki aylık süreç içinde aşka yelken açabilirsiniz. Bekar ikizler burcu üyeleri hızlı kararlar neticesinde evlilik yolunda adımlar atabilir. Daha önce böyle bir aşk yaşamadığınızı düşüneceksiniz. Partneriniz ayağınızı yerden kesecek, sizi bulutların üzerine çıkaracak. Sadakati yaşam desturunuz haline getirebilirseniz aşkı derinden yaşayabilir ve partnerinizden maddi, manevi pek çok fayda görebilirsiniz. Yaşam boyu aradığınız arkadaşlığı ve iletişimi de ilişkinizde yakalayacaksınız. Birlikte hayatın her alanındaki paylaşımlarınızı yaşamınıza olumlu şekilde yansıtabilirsiniz. Evliliğe giden yolda yuvayı kurmak için gerekli olan maddi harcamalara partnerinizin de severek katkıda bulunması, ilişkinizde sevginin yanı sıra saygı ve vefa duygusunu öne çıkararak gelecek günlerinizi de umutla karşılamanızı sağlayacaktır. Evli ikizler burcu üyeleri uzun süredir ilişkilerinde birçok zorlu durumu yaşamak zorunda kaldılar. Eşleri ile iletişimi kaybettikleri, birbirlerini ağır sözlerle kırdıkları anlar çok fazla oldu ve birbirlerine ulaşmak yerine iki tarafta kabuğuna çekilerek olayları akışına bıraktı. Ayrılmayı düşünen hatta ayrılık kararı alarak bu kararını yürürlüğe koyanlar da oldu. Fakat 3 şubattan itibaren birçok ikizler burcu üyesi eski eşlerle barışma yolunda karşılıklı adımlar atılabilir. Eşiniz ve siz birbiriniz olmadan yaşayabileceğinizi ayrı kaldığınız zamanlarda öğrendiniz ama birbirinizin hayatında olduğunuzda hayatın daha güzel geçtiğini de anlamış oldunuz. Yeniden hayatı birlikte sırtlayacak ve geçmiş yaralarınızı sarmak adına sevginizi daha çok öne çıkaracaksınız.

2019'da aile fertleri

Bu yıl ebeveynlerinizden biri özellikle unutkanlığa bağlı bazı sağlık sorunları yaşayabilir. Ayrıca yıl boyunca hassas, alıngan ve şikayetçi davranışları ile sizin ve ailenin diğer fertlerini kırabilirler. Sakin kalmaya ve kendinizi doğru kelimelerle ifade etmeye çalışın. Sert tavırlarla yaklaşmanız onlara doğru yolu göstermeyeceği gibi kırdığınız için sonradan pişman olarak kendinize kızabilirsiniz. Siz her an yakınlarınızın yanında olamasanız bile aslında ailenize düşkün ve onların dertlerine kısa süre içinde çözüm bulan biri olduğunuz için 2019 da sizin iş bitirici ve çözümcü yönlerinize de ihtiyaçları olacak. Sevgi ve ilgiyi önde tutmanız yakınlarınızın hızla iyileşmesinde pozitif destek olacak.

2019'da sağlık

22 Haziran 4 Ekim arası sağlığınız bir hayli hassas olacak. Zıt burcunuzda bulunan Jüpiter ve Neptün gezegeni aslında tüm yıl etkin olacağından diğer zamanlara oranla sağlığınıza daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Jüpiter ve Neptün gezegeni alerjik rahatsızlıklar, gıda zehirlenmeleri, bacaklarınız ve insülün direnci gibi hastalıklarla zorlayabilir. Kilo alma sorunu olan ikizler burcu üyeleri bu yıl hızla çok fazla kilo alabileceğinden spora ve diyete de dikkat etmeliler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler