2019'da Oğlak burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:28
Abone Ol google-news

 

2019 yılında ikizler burcu üyeleri ile yaptığınız anlaşmalar bozulabilir, hiç düşünmediğiniz problemler yaşarsınız.

Yengeçler yıl boyu sürekli istekleri ile sizi canınızdan bezdirebilir. Ayrıca maddi sorunların mimarı olabilir.

Kare burcunuz olan ve anlaşmakta zorlandığınız koçlar ise size yol gösterici olacaklardır.

Aşk konularında da balıklarla muhteşem aşklar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız aşkın büyüsü ile kısa sürede evlilik kararı da verebilirsiniz.

2019 da meslek hayatı ve para durumu

Burcunuzda transit geçişte bulunan Pluton, Satürn ve güney ay düğümü sizi bir hayli sert ve taviz vermeyen biri haline getirecek. Ekim ayına kadar kadar mali konular ve iş hayatınızda oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Kendi hatanız olmasa bile güvendiğiniz kişiler yüzünden mali kayıplara uğrayabilirsiniz. Ortak işler yaptığınız kişileri daha fazla incelemeli ve hesapların elinizde olmasına özen göstermelisiniz. 2019 yılında dost sandığınız birçok kişi tarafından çok fazla kıskanıldığınızı deneyimleyeceksiniz. Yaşadıklarınız acı gibi görünse de dostu ve düşmanı birbirinden ayırt edebilmek adına aslında sizin için faydalı olacaktır. Tüm yıl boyunca ödediğiniz her faturayı da saklamalısınız. Ödediğiniz halde ödenmemiş görünen borçlarınız yüzünden resmi kurumlara başvurmak zorunda kalabilirsiniz. Siz genelde sağlamcı birisiniz. Alacak ve borç meselelerinden hoşlanmaz, almanız gereken eşyaları dahi peşin para ile almaya çalışır, senet, çek gibi olaylardan çekinirsiniz. Borcunuz olduğu zaman sürekli olarak ya işim bozulursa ödeyemezsem düşüncesi içinde kendi, kendinizi yer bitirirsiniz. Fakat işini iyi yapmayan kişilerin hataları yüzünden ödediğiniz borçları ispatlamak adına fazla uğraş vereceksiniz. İşinizler alakalı bazı olumsuz durumlar yaşamanız nedeni ile maneviyata daha fazla yönelecek ve birçok sosyal projelerin içinde de yer alacak ve iyilikseverliğinizle adınızdan söz ettireceksiniz. Zor durumda olanların gönüllü yardımcısı olarak ruhen huzura da kavuşacaksınız.

2019 yılında aşk hayatı ve evlilik
Yalnız oğlaklar için Mart ayı aşkı fısıldıyor. Oldukça önemli mevki de biri ile önce iş yapabilir, güzel bir dostluğun ardından saygıya dayalı birlikteliğe merhaba diyebilirsiniz. Önceleri hayallerinizdeki kişi olmadığını düşüneceksiniz ama partnerinizin her anlamda yanınızda olması ve iyi bir karakter taşıması nedeni ile bir şans vermeyi tercih ederek doğru bir karar vermiş olacaksınız. İki tarafında farklı projeleri olduğundan onları halletmeden evlilik adımı atmayacaksınız fakat beraberliğiniz sorunsuz olarak devam edecek. Partneriniz her konuda destekçiniz olacağından onun sayesinde problemli işlerinizi de kolaylıkla halledeceksiniz. Maddi konularda da sevgilinizin uyarılarını dikkate alırsanız zararlara uğramaktan korunabilirsiniz. Transit Uranüs gezegeni aniden aşk ilişkileri başlatacağı gibi evli oğlakların bebek sahibi olmasını da sağlayabilir.

Evli oğlaklar için mayıs ayına kadar oldukça sorunlu bir süreç olacak. Aslında yeni başlayan sorunlar olmayacak, yıllardır birçok şeyi içinizde biriktirdiniz ve yalnızlığa teslim oldunuz. Boşanmaya yatkın biri de değilsiniz o nedenle ilişkinizde mutsuzluk girdabında olmanıza rağmen ayrılığı düşünmediniz. Fakat sorunları gidermek için adımda atmadınız. Derin sessizliğiniz eşinizin çabaları ile bozulacak. İlişkinizde bir karar vermeniz için karşınıza geçecek partnerinizle sorunlarınızı masaya yatıracak ve sevginizin hala devam ettiğini anlayacaksınız.

Eşinizin karşınıza geçerek size yaptığınız tüm hataları anlatmış olması ile silkineceksiniz. Kaybetme korkusu taşımadan ve sözlerinizi kavgaya dönüştürecek kelimelerden arındırarak sizde derdinizi gayet güzel izah edebileceksiniz. Duygularınızı çok fazla gösteremez ve hissettiklerinizi sorumluluk olarak anlatmaya çalışırsınız. Bu yönünüzün eşinizi rahatsız ettiğini ve sizden daha yakın ilgi görmek istediğini söylemesi ile hatanızı anlayacak ve eşinizle daha yakından ilgilenmeye başlayacaksınız. Duygularını gizlemeyi tercih eden ve kolay açılmayan yapınızı ortadan kaldırarak hissettiğiniz her şeyi açıkça söyleyecek ve aşkı doyasıya yaşamak isteyeceksiniz.

Aile fertleri ile ilişkiler

3 Mart 28 Eylül arası bazı ailevi sıkıntılara sebep olabilir. Siz aile fertlerinize olduğu kadar akrabalarınıza da düşkünsünüz. Sevdiğiniz ve üzerinizde emeği olan amca/ dayı gibi bir yakınınızın küçük bir kaza geçirmesine fazlası ile üzülebilirsiniz. Maddi, manevi yanında olmaya çalışacağınız akrabanız sizi sevmekte ne kadar haklı olduğunu ve onun hayatındaki yerinizin önemini bir kez daha anlayarak size müteşekkir olacak. Siz her koşulda dost ve sadık birisiniz. Size güvenen hiç kimseyi yarı yolda bırakmamanız nedeni ile yakınlarınız sizden vazgeçmeyi göze alamıyor.

2019 yılında sağlık

Sağlığınız sonbahara kadar bir hayli hassas olacak. Dişleriniz, kemikleriniz, beliniz ve üreme organlarınızla alakalı sorunlara yatkın olacaksınız. Aşırı çalışmadan kaynaklanan ihmalleriniz nedeni ile kısa sürede geçebilecek hastalıklarınız müzmin hale de gelebilir. Kasım ayından itibaren ise şifa bulacaksınız. İyi olacak hastanın doktorunun ayağına gelmesi misali uygun tedavileri uygulayan tıp insanları ile tanışacak ve tedavilerinize başlayacaksınız.

Uranüs gezegeninden yedi yıl boyunca olumlu açılar alacaksınız. Sizi birçok konuda destekleyen Uranüs sağlığınıza da olumlu katkılarda bulunacak. Yeniden yapılanacak, pozitif olarak değişime ayak uydururken müzmin sağlık sorunlarınızda da uygun tedavi yollarını bulacaksınız.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler