2019'da Terazi burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:31
Abone Ol google-news

2019'da diğer burçlarla ilişkiler

Oğlak burcu ile olan ilişkilerinize aşırı önem göstermeniz gereken bir yıl olacak. Altında kıskançlık yatan düşmanlıklar yaşayabilirsiniz.

İkizler kendilerini iyi niyetli göstererek maddi yardımlarda bulunmanızı sağlayabilir fakat en küçük bir olumsuzluğunuzda sırtınızdan vurabilirler.  Boğalarla iş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz maddi konularda zararlar görebilirsiniz.

Yengeçler yüzünüze karşı saldırmayacak fakat arkanızdan iş çevirerek sizi zor durumda bırakmaya çalışabilirler. Özellikle ortak projelerde yengeçlerden uzak durmalısınız. 2019 da zıt burcunuz koç sayesinde çok fazla para kazanabilirsiniz. Ayrıca aşk konularında da koç burcu ile zaman zaman tartışmalar olmasına rağmen aşkı tutkulu bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Yay burcu sayesinde yeni çevrelere girebilir, önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Bu yeni ve farklı ortamlarda kendinizi göstermeniz için gönül rahatlığıyla yol gösterici olacaktır.

2019’da Meslek Hayatı ve Para Durumu

Maddi anlamda muhteşem gelişmeler yaşanmayacak fakat mevcut durumunuzu korumak adına önlemler alacağınız ve paranın kıymetini de anlayacağınız bir yıl olacak. Bugüne kadar elinize geçen paraları çok iyi değerlendiremediniz ve zorda olduğunu düşündüğünüz herkese el uzatmaya çalıştınız. Yardım etmek, başkalarının elinden tutmak ruhunuza huzur veriyor fakat bazen işin ucunu kaçırıp kendinizi zora sokacak kadar harcamalarda bulunuyordunuz. Yeni yılda yardım etmekten geri kalmayacaksınız fakat kendi bütçe hesabınızı da yapmaya çalışacak zor günler ve yatırım için elinize geçen paranın bir bölümünü kenara koymaya çalışacaksınız. İş hayatınızda ki olası sıkıntılı durumları önceden fark edecek ve sorunları tam olarak oluşmadan ortadan kaldıracaksınız. Bir süredir enerjinizi düşüren ve arkanızdan iş çeviren bazı iş arkadaşlarınız kendi yaptıkları hatalar yüzünden birlikte çalıştığınız ortamdan uzaklaşacaklardır. Sürekli arkanızdan iş çevireceğinden şüphe duyduğunuz kişilerin gitmesi ile daha rahat hareket edebileceksiniz. 2019 yılını aslında kendinizde eksik bulduğunuz her konuyu masaya yatırdığınız ve kendinizi birçok kursa giderken bulduğunuz gelişme yılı olarak kabul edebilirsiniz. Gideceğiniz kurslarda yeni dostlarda edinecek ve yeni iş kollarını da tanımaya başlayacaksınız. Yarım kalan eğitiminizle alakalı da başvurularda bulunabilirsiniz. İş hayatınızda işlerin kısa süre de halledilmesi için iş birliğine önem verecek ve yeni işe başlayan iş arkadaşlarınızın kolay adapte olabilmeleri içinde çaba sarf ederek onların gönüllerini de kazanacaksınız.

2019'da Aşk Hayatı ve Evlilik

Cazibeniz ile girdiğiniz her ortamda kolaylıkla fark edilen yapıda olmanıza rağmen son yıllarda yaşadığınız aşklara dair hayal kırıklıkları nedeni ile özgüveniniz zayıflamıştı. Siz herkesin mutlu olmasını ister, kimseyi kıskanmaz ve tam bir barışsever olmanıza rağmen ilişkinizde partnerinizin yakınında bulunan kişilerin negatif davranışlarının da nedeni ile mutluluğa ulaşmanız oldukça zor oldu. Bu nedenle 2018 yılını oldukça karamsar geçirdiğiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeni ile kendinize karanlık bir dünya yarattınız, sevgiden umudunuzu kaybettiniz. 2019 yılında aşk gelip sizi bulacak ve hayatın diğer sıkıntılı konularını unutturarak büyük bir motivasyon içinde olmanızı sağlayacak. Partnerinizle beraber büyülü aşk bahçelerine gireceksiniz. Size yeniden romantizmi hatırlatacak, jestler, hediyeler ve romantik anlarla harika saatler yaşatacak sevgilinizle yeni yıldan itibaren tanışabilirsiniz. Nisan ve Ekim aylarında ise birçok terazi burcu kendini hızla nikah masasında bulabilir. Evli terazilerin eşleri de eski sıcaklığınızı ve sevginizi kazanmak, yuvalarını korumak adına ilgi dolu ve fedakar davranışlarını ihmal etmeyecek. Bir süredir başına buyruk davranan, küçük uyarılarınızın karşısında size kötü sözler söyleyen ve negatif davranan eşinizi öyle bir silkeleyeceksiniz ki sizi kaybetme korkusu her zerresini saracak ve sizi kaybetmemek adına ne gerekiyorsa yapacak. Genel yaradılışınız uysal olmasına rağmen, gururunuzu kıran sözler olduğu zaman ve sevgiyi hissedemezseniz adeta bir kaya gibi sertleşebilirsiniz. Bu halinizi görmeye alışık olmayan eşiniz hastalıkta, sağlıkta, yoklukta, varlıkta hiç değişmeyeceğini size yeniden göstermenin yollarını arayacak ve evinizde huzuru yakalayacaksınız. Bebek sahibi olmak isteyenlerde Mayıs ve Aralık aylarında bu isteklerine kolaylıkla kavuşabilir.

2019’da Aile Fertleri

Yıl boyunca yaşlı yakınlarınızın bazı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşleriniz aile fertlerinizin hastalıkları konusunda sizin kadar duyarlı davranmayacağı için aranızda gergin anlar, tartışmalar yaşanabilir. Terazi burcu oldukça sakin ve uysal karakterdedir. Kolay kolay kimseleri kırmaz fakat bu yıl yumuşak karakterinizden uzaklaşarak anlık tepkiler verebilen ve kırıcı davranışlar sergileyen bir yapıda davranacağınızdan kısa süreli de olsa bazı yakınlarınızla ters düşmeler yaşanabilir.

2019’da Sağlık

Transit Pluton, Satürn ve güney ay düğümünden aldığınız kare açılar nedeni ile sağlığınıza önem vermeniz gereken bir yıl geçireceksiniz. Dişler, kemikler ve üreme organlarınız bir hayli hassas olacak, bu sebeple küçük operasyonlara da hazır olmalısınız. Görüntüsüne aşırı önem veren Teraziler 2019 boyunca estetik operasyonlardan uzak durmalıdır. Aksi takdirde daha güzel bir görünüme sahip olmayı düşünürken hiç hesapta olmayan tatsız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler