2019'da Aslan burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:33
Abone Ol google-news

 

 

2019 yılında diğer burçlarla ilişkiler

2019'da boğa burçlarından maddi konularda zararlar görebilirsiniz. Ortak projeleriniz varsa oldukça dikkatli olmalısınız.

Kendi burcunuz aslanlarla da her tür ilişkiler rekabet ve kıskançlık içerdiğinden dengeyi tutmak zorlaşabilir.

Akrep burçları ile yaptığınız anlaşmalar aniden bozulabilir ve zor durumda kalabilirsiniz.

Koç burçları ile özellikle aşk konularında temkinli olmaya çalışın. Kısa süreli beğeniniz ve yerine getirmekte zorlanacağınız sözler vermeniz karşı tarafın fazla ümitlenmesi neticesinde yaşamınızı etkileyecek sorunlara sebep olabilir.

2019 da ikizler burcu kişileri sayesinde çok fazla para kazanabilirsiniz. Önemli fırsatlara kavuşmanızı sağlamakta aracılık yapabilirler.

Yengeç burçları ile duygusal konularda mutluluğu doruklarda yaşayabilir, evlilik adımları atabilirsiniz.

2019’da Meslek Hayatı ve Para Durumu

2018 boyunca kare burcunuz akrepte bulunan Jüpiter ve kova burcunda geri harekette bulunan Mars gezegeninden aldığınız olumsuz açılar maddi kayıplara ve işlerinizin durmasına sebep oldu. Tüm beceri ve bilginize rağmen mesleki ve maddi konularda ilerlemek bir yana elinizdeki birçok şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı, karşıya kaldınız. Yaşadığınız maddi kayıplar yanı sıra güven duyduğunuz kişiler yüzünden de para kaybettiniz, borçlar ödemek zorunda kaldınız. Adeta etrafınızdaki herkes sizi zarara uğratmaya çalışırken elinizi tutan bir kişi bile bulmakta zorlandınız.2019 da ise Yay burcu geçişi başlayan Jüpiter gezegeni maddi anlamda yeni fırsatları hayatınıza çekmenize fayda sağlayacak. Elinize geçen paraları taşınmaz mallara yatıracak ve geleceğinizin daha güvenli olması için har vurup, harman savurmayacaksınız. 2018'de yaşadığınız maddi çıkmazlardan ders çıkarmanız sayesinde ödüllerinizi tüm yıl boyunca alacaksınız. Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında ise el attığınız her konuyu sürekli gelire çevirebileceksiniz. İşsizlik sorunu yaşayan aslanlar da yeni yılla birlikte yakın bir dostlarının çabası ile oldukça parlak yeni bir işe başlayabilir. Aslan burcu kişileriyaşadıkları sorunları başkaları ile paylaşmaktan çekinir ve her zaman güçlü görünmeye çalışır. Başkasından bir şey istemenin zayıflık olduğunu düşünürsünüz. Yaşadığınız maddi ve iş sıkıntılarına yeni yılla birlikte elveda diyeceksiniz. Sabrınız ve dayanıklılığınızın ödülleri de hayatınıza hızla akmaya başlayacak.2019 boyunca başladığınız her işin meyveleri uzun süre toplanacağından sizin için gelişim ve kazanç yılı olacak.Kazançlarınızdan muhtaç olanlara destek vermeyi de unutmayacaksınız.

2019'da Aşk Hayatı ve Evlilik

Tüm hayatınızı düzen sokmaya çalıştığınız, kendinizi toparlayarak hayata dört elle sarılacağınız bir yıl sizi bekliyor. Evlilik ve aşk konularında da yaşadığınız tüm sorunları tarafsızca gözden geçirecek ve duygusal problemlerinizi mantığınızı da kullanarak halletmeye çalışacaksınız. Aslan burcunun kendisi ile yüzleşmesi diğer burçlara oranla biraz daha zordur. Etrafınızda sürekli olarak sizi haklı gören birileri olduğundan olumsuz yönlerinizi ele almakta zorlanır ve kendinizi birçok olayda haklı görürsünüz. 2018 yılı boyunca egonuz çok yükseklerdeydi. Yaşadığınız iş ve maddi sorunların yarattığı gerilimi farkında olmadan eşinizden çıkardınız. Eşinizle uzlaşma sağlamakta büyük güçlükler yaşadınız. Küçük bir sitem karşısında bile kavgaya varabilecek sözler ettiniz ve sürekli olarak kendi haklılığınızı savundunuz. Eşinizin sizi anlamadığını düşünürken siz onun tek bir sorununa dahi duyarlılık göstermediniz. Sizin negatifliğiniz yüzünden eşiniz de soğuk davranışları ile size ceza keserek ilişkinizin daha zor hale gelmesine neden oldu. Sevgi ve ilgi ile beslenen aslanları ilgisizlik derinden yaralar. Yeni yılla birlikte kendi gerçeklerinizle kesin olarak yüzleşecek ve eşinize hak vermeye çalışacaksınız. Transit Mars gezegeni üçgen açıları ile sizi her anlamda güçlendirecek. Eşinizin gönlünü yeniden kazanacak ve adeta aşk tazeleyeceksiniz. Gönül almak isteyen aslana karşı koymak imkansızdır. Eşiniz de onun için yapacağınız sürpriz ve jestlere dayanamayıp size yeniden sarılarak beraberliğin tadını çıkaracak. Yalnız aslanlar ise 2 Ocak’ dan itibaren aşka kapılarını aralayabilir. Arkadaşlarınızın aracılık yapacağı kişilerle yıldırım aşkını deneyimleyebilirsiniz. Çok fazla düşünmeden, partnerinizi kaybetme gibi düşüncelerle hızlı adımlarla evliliğe doğru yol alabilirsiniz. Boşanmaya yatkın olmadığınız gibi evliliğe de zor karar veren biri olmanıza rağmen aşktan başınız dönecek ve sevdiğiniz insanla sürekli olarak beraber olmanın yollarını deneyeceksiniz. Aşk hayatınızda olduğunda diğer zorlandığınız tüm konuları da büyük bir iyimserlik içinde halledebildiğiniz için hem aşkta hem parada kazanan taraf olacaksınız.

2019’da Aile Fertleri

2019 yılında ebeveynleriniz çok fazla rastlanmayan hastalıkları yaşayabilirler. Aile birliğine ve yakınlarına önem veren biri olarak ailenizin her anlamda yanlarında olacak ve onların sıhhatlerine bir an önce kavuşmaları için ne gerekirse yapacaksınız.

2019’da Sağlık

Sağlıklı yaşam adına dinlenmeye ve düzenli beslenmeye özen göstermeli, zararlı alışkanlıklarınız varsa onlardan kurtulmanın yollarını bulmalısınız. Uranüs gezegeni yedi yıllık boğa burcu yolculuğunda sağlığınızı zorlayabilir. Boyun, boğaz ve kan dolaşımına bağlı hastalıklara yatkınlık olabilir. Stresten arınmalı vakit buldukça spor yaparak kendinizi yenilemeye çalışmalısınız.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler