2019'da Başak burcunu neler bekliyor?

.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 09:35
Abone Ol google-news

2019’da Diğer Burçlarla İlişkiler

Oğlak burcu ile olan ilişkileriniz maddi anlamda faydalı olsa da ani gerginlikler yüzünden dargınlıklara neden olabilir.

İkizler burçları sizi anlamakta ve empati kurmakta zorlanacakları için onlara ulaşmanız bir hayli zorlaşacaktır.

Balık burçları ile iş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz maddi konularda zararlar görebilirsiniz.
Kendi burcunuz başaklarla olan ilişkiler ve iş birlikleriniz de sorunlu gelişebilir ve onlar tarafından yaratılan bir rekabetin içinde kalabilirsiniz.

Yay burçları verdikleri sözleri tutmakta zorlanabilirler ve sizi zor durumda bırakabilirler. İler ki zamanlarda hayal kırıklığına uğramamak için verilecek sözleri yazılı belge halinde talep etmelisiniz.
Koç burcuna mensup kişiler sayesinde maddi konularda büyük kazançlar elde edebilir, önemli fırsatlara imza atabilirsiniz.

Aşk konularında Terazi burcu ile pozitif etkileşimler hissederek, birbirinize karşı her anlamda anlayışlı davranışlar sergileyip, çok mutlu günler yaşayabilirsiniz.

2019’da Meslek Hayatı ve Para Durumu

Yay burcunda transit geçiş yapan Jüpiter gezegeni ve Neptün arasında gerçekleşen kare açı maddikonularda sizi uyarıyor, daha titiz ve dikkatli davranışlar sergilemeniz gerektiğini hatırlatıyor. Özellikle alacak ve borç meselelerinde, kefillik durumlarında zararlar yaşama olasılığınız yüksek olduğundan yıl boyunca kimseye kefil olmamalı, gözden çıkarabileceğiniz paralar dışında borç vermemelisiniz. 

Başak burcu işkolik bir burçtur, iş hayatında sıkıntılar yaşadığı zaman negatifliği tüm yaşamına yansır ve hayatın diğer alanlarında da mutlu olabilmesi zordur. Yaklaşık yedi yıl boyunca transit Uranüs gezegeni iş hayatınızı altüst ederek zor anlar yaşamanıza sebep oldu, birçok başak burcu üyesi işini kaybetti, büyük umutlarla başladıkları işlerde verim sağlayamadı.

Ancak, 2019 yılında Boğa burcunda yedi yıllık misafirliği başlayacak olan Uranüs gezegeni size başarı ve büyük paralar vaat ediyor. Ayrıca mesleki anlamda yıl boyunca Pluton, Satürn ve Güney ay düğümünden de alacağınız üçgen açı sayesinde yıllardır kaybettiğiniz özgüveniniz yerine gelecek ve büyük başarılara imza atabileceksiniz. Önemli kişilerle iş birlikleri gerçekleştirebileceksiniz. İş amaçlı birçok yurtdışı bağlantınız gündemde olacak, bu bağlantılarda olumlu gelişmeler gerçekleştikçe kendinizi daha güçlü ve mutlu hissedeceksiniz.

2019’da Aşk Hayatı ve Evlilik

Uzun yıllardır duygusal konuları ikinci plana atarak mali konulara odaklandınız. Aşkın sizi bulamayacağını ve hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünerek kalbinizi sevgilere kapattınız. Oysaki tüm zamanınızı harcadığınız ve büyük emekler verdiğiniz halde, iş konularında da şansınız yaver gitmedi. Hayatınızda sevginin eksikliğini de hissettiğiniz için ruhsal anlamda beslenecek alan bulmakta da zorlandınız. Gözleriniz adeta kapalıydı ve etrafınızda sizi beğenen kişiler olmasına rağmen siz onları göremediniz. Öyle sert bir imaj çizdiniz ki sizi çok beğenen kişiler de yanınıza yaklaşmaktan korktular ve kendilerini geri çektiler. 2019 Şubat ayı itibarı ile eski yargılarınızı geride bırakarak yüzünüzü aşka çevireceksiniz. Hayatınızda aşk olmadığı zaman tutunacak hiçbir dalın olmadığını artık fark ettiniz. Önce dostluğu yaşayacağınız biri ile zaman içinde aşkı ve bağlılığı da tadacaksınız. Üstelik yaşayacağınız ilişki Ekim ayından itibaren eğer isterseniz evlilikle de noktalanabilir.

Evli başaklar da uzun bir süredir eşleri ile samimiyetten uzak adeta mecburi birliktelikler yaşadılar. Partnerinize karşı ne hissettiğinizi bilemediğiniz gibi onun da sizin için gerçekten ne düşündüğünü anlamakta zorlandınız. Karşılıklı konuşup sorunlarınızı halletmek yerine başkaları ile paylaşmayı tercih ettiniz. Derdinizi anlattığınız kişiler ise sizi birbirinize yaklaştırmak yerine eşinize karşı gereksiz yere doldurdular ve onların etkisinde kaldınız. Uzlaşıcı tavırlarınızdan uzaklaşarak adeta bir yabancıya davranır gibi davrandınız. 2019 yılında eşinizle aranıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyeceksiniz. Barışmak ve sorunlarınızı tarihe gömmek adına zeytin dalı uzatan da siz olacaksınız. Kuşkusuz eşiniz sizden gördüğü ilgiye karşılıksız kalmayacak ve geç kalmadan yeniden ellerinizi tutmaya başlayacaktır. Yeniden aile olmanın tadını çıkarırken Eylül ayından itibaren bebek sahibi olmak isteyenler bu isteklerini kolaylıkla gerçekleştirebilir.

2019’da Aile Fertleri

Ailedeki hasta yakınlarınızın şifa bulacağı, hızla sağlıklı günlerine geri dönecekleri bir yıl olacağından fazlasıyla mutlu olacaksınız. Başak burcu için aile kavramı çok önemlidir. Yakınlarından biri hasta veya mutsuz olduğu zaman enerjisi düşer ve yaşamdan haz alamaz. Bu bağlamda 2019, yakınlarınızla alakalı mutlu haberler alacağınız ve kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir yıl olacak. İş ve maddi konuda sorun yaşayan kardeşleriniz de yeni ve güzel başlangıçlar yapacaklar. Size de onların mutluluğuna ortak olmak düşecek.

2019’da Sağlık

Yıl boyunca Neptün ve Jüpiter gezegeninden alacağınız olumsuz açılar nedeni ile alerjik reaksiyonlar, gıda zehirlenmeleri ve bağırsak problemleri zorlayabilir. Başak burcu sağlığı konusunda oldukça hassastır, basit sorunları dahi büyüterek kendi kendini hasta edebilir veya morali yerinde değilse sürekli olarak kendini dinler ve hasta olduğunu zannedebilir. Bu tip hissedişler gereksiz kuruntular yaratıp 2019 boyunca çok fazla gündemde olacağından, belirgin bir hastalığınız olmasa dahi sık sık doktor yolunu tutabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler