Burçlar değişti mi?

Astrolog Demet Hoşman sosyal medyada konuşulan NASA'nın yayınladığı iddia edilen 'burçlar değişti' açıklamasını yorumladı...

Yayınlanma: 07.09.2016 - 14:11
Abone Ol google-news
Cumhuriyet.com.tr'de burçları yorumlayan astrolog Demet Hoşman NASA'nın yayınladığı iddia edilen 'burçlar değişti' açıklamasını yorumladı.
 
İşte Hoşman'in açıklaması;
Bu tip haberler her yıl yayınlanır ve bizlerde yanıt vernek zorunda kalırız. Astrolojik hesaplar takım yıldızlarına göre degil mevsimsel dönüşlere göre hesaplanır. Ekilipteki kaymalar takım yıldızlarını etkiler, burçların değişmesine sebep olmaz.
 
Bugün ki astrologların elinde binlerce yıllık gök günlüğü bilgileri mevcuttur. Bu bilgilerin ışığında güneşın burçlara giriş tarihi net olarak görülür. 
 
Güneşin burçlara girişi yıldan yıla değisebilir fakat astrologlar belirtilen tarihe göre değil gök günlüğunden aldıkları bilgiler dahilinde bu konuyu degerlendirir ve gerçek burcu da bu sayede doğru olarak bulur.
 
Dünyanın her yerinde kabul edildiği şekilde güneşin burçlara giriş ve çıkış tarihleri burç yorumlarının üstünde verilir fakat bazen bir veya iki günlük bir kayma olabilir. Çünkü güneş her yıl aynı tarihlerde bir burca giriş yapmaz. Bu nedenle kendini yıllarca balık burcu bilen biri karşımıza koç burcu olarak çıkabilir. 
 
Bu sadece koç ve balık burcu için gecerli değildir. Aynı şey tüm burçlar için gecerlidir. Bu nedenle güneşin herhangi bir burca giriş ve çıkış dilimlerine yakın doğanların burçları farklı olabilir. Herhangi bir astrolog bu konuda onları aydınlatacak ve gerçek burçlarını bilmelerine yardım edecektir.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler