Ayrancı’ya ‘Yoga Akademi’

Yoga Akademi, Ankara’nın Ayrancı semtinde 104. şubesini açtı. Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, “Gerçek Yoga evrensel bir spordur. Tüm sporların hem atası hem de anasıdır” dedi.

Yayınlanma: 13.03.2020 - 10:33
Abone Ol google-news

Ankara’nın Ayrancı semtine Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) üyesi de olan Yoga Akademi açıldı. Akademi’de, “Orijinal Yoga Sistemi’nin bilimsel altyapı ile sunulacağına” dikkat çekildi. Yoga Akademi’nin açılış törenine katılan Manaf, şunları kaydetti:

“Gerçek Yoga evrensel bir spordur. Tüm sporların hem atası hem de anasıdır. Bu anlayışla herkesi kucaklayacak, sportif ve çağdaş bir Yoga merkezi açıldı. Amacımız her yaş ve durumda uygulanabilecek bu spor dalından daha çok insanın faydalanması. Bunun için ülkemizde Yoga Şampiyonaları, Turnuvaları da düzenliyoruz, yabancı sporcuları davet ediyoruz. Yoganın bir spor olduğu anlayışını tüm dünyada yaygınlaştırmak ve olimpiyat yolunu açmak için uluslararası çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla yakın tarihte International Yoga Olympic Committee (Uluslararası Yoga Olimpik Komite) kuruldu. Bu komite dünyanın 208 ülkesinde aktif faaliyetlere başladı.”

‘Amaç yogayı orjinalliğiyle sunmak’

Yoga Akademi Ayrancı merkez yöneticisi Engin Biner ise, Akademi’nin Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) üyesi olduğuna dikkat çekerek, şu bilgileri verdi:

“Yoga Akademi’de, başlangıç, orta, ileri seviye yoga çalışmaları ile hamileler, çocuklar, çiftler, 60 yaş üstü kişiler, aileler ve ofis çalışanları için yoga seansları yer alacak. Amacımız Yogayı tüm insanlara olduğu gibi orijinal haliyle sunmak. Yoga literatürüne ait en kapsamlı yayınlara da ulaşabileceğiniz merkezde 0’dan 100’e herkesin uygulayabileceği Orijinal Yoga Sistemi seansları bulunacak. Akademi’de, meditasyon, nefes, biyoenerji, tam gevşeme ve zayıflamak için yoga teknikleri de uygulanacak. Çalışmalara ilk kez katılan kişilere ilk çalışma Yoga Akademi’den hediye olacaktır. Akademi’de, tüm dünyaya hızla yayılan dünyada ilk ve tek uluslararası geçerli yoga sertifika programı da yer alacak. Çok yakında Ankaralılar da uluslararası geçerliliği olan  yoga uzmanlık sertifikasına sahip olabilecek.” ANKARA



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler