Bahçeli: Pisliklerinize MİT’i memur ettiniz

‘Medyaya müdahaleye hayır’ pankartları eşliğinde Adanalılalara seslenen Bahçeli “TIR’lardaki silah görüntülerinin ortaya çıkmasıyla suçüstü yakalanan Erdoğan ve Davutoğlu alçaldıkça alçaldılar, iyice çamurlaştılar” ded.

Yayınlanma: 05.06.2015 - 06:36
Abone Ol google-news

Bahçeli’nin Adana mitingine ilgi büyüktü. Bahçeli, kalabalığa Cumhuriyet’in gündeme getirdiği MİT TIR’ları haberinden sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Can Dündar hakkında başlatılan soruşturmadan atıfla “Medyaya müdahaleye hayır” pankartları eşliğinde şöyle seslendi:

Korku saldı: Erdoğan ve Davutoğlu’nu birden korku sardı. Çünkü 1.5 yıldır bu tırların Türkmenlere yardım amacıyla gönderildiğini söylüyorlardı. Ne var ki suçüstü yakalanmanın telaşıyla alçaldıkça alçaldılar. Casusluktan, devlet sırrının ifşasına kadar demediklerini bırakmadılar. İyice çamurlaştılar. Erdoğan ve Davutoğlu sıkışınca Türkmenlere yardımı hatırladılar. Allah için söyleyiniz, bu yalana kim inanır?

Utanmadan çarpıtıyor: Davutoğlu denen adam utanmadan MİT TIR’larını çarpıtmaya çalışıyor. Eğer insani yardımsa bu öfkenin sebebi nedir? 29 Mayıs günü, Davutoğlu, Kayseri’de yabancı bir haber ajansına ‘Yardım, Özgür Suriye Ordusu ve Suriye halkı içindi’ demişti. Bir gün sonra fikir değiştirip; ‘O yardımlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu’ sözleriyle çark etmişti. AKP’nin bir genel başkan yardımcısı ise ‘O silahlar Özgür Suriye Ordusu’na gidiyordu’ diyerek partisinin maskesini indirmişti.

Hesap verecekler: Zavallı Davutoğlu; düştüğü stratejik çukurda debelenmektedir. Bir gün bu kirli ve karanlık ilişkiler mutlaka aydınlanacak ve mutlaka hesabı sorulacaktır. O gün geldiğinde AKP’nin hangi pisliklere bulaştığı, hangi meçhul terör örgütlerine destek verdiği ortaya çıkacaktır. Devletin istihbarat teşkilatını pisliklerinize memur yapmanız sizleri hesap vermekten kurtaramayacaktır. Kokuşmanın tarafları bunun bedelini mutlaka ödeyecektir.

‘AKP kontak kapatacak’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerine yönelik son mesajını memleketi Osmaniye ve Adana’da verdi. “AKP’nin 4 gün sonra kontağı kapatacağını” kaydeden Bahçeli, “Ya helalin ya Bilal’in yanında olun. AKP’yi en yakın deliğe süpürünüz, atınız” dedi. Bahçeli “4 gün sonra karşımıza çıkacak sandık hayati bir öneme sahiptir. Yakın tarihin en önemli günü, bu seçim günüdür. Sandık AKP’den kurtulma gününün de başlangıcı olacaktır. Sandık yolsuzluğuna, oy hırsızlığına teşebbüs eden şaibeli yüzlere karşı uyanık olunuz. Sandıklarda oyun olmadıktan sonra AKP gidiyor” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler