Cedi Osman'dan LeBron'a duygusal veda

NBA'deki temsilcimiz Cedi Osman, Los Angeles Lakers ile anlaşan eski takım arkadaşı LeBron James'e bir veda mesajı yayınladı.

Yayınlanma: 03.07.2018 - 17:27
Cedi Osman'dan LeBron'a duygusal veda
Abone Ol google-news

NBA’deki temsilcimiz Cedi Osman, gectiğimiz günlerde Los Angeles Lakers ile anlaşan takım arkadaşı ve bir nevi 'abisi' LeBron James'e övgü ve duygu dolu bir veda mesajı yayınladı. Cedi'nin, bir sezon beraber oynadığı LeBron için yayınladığı veda mesajındaki ifadeleri şu şekilde:

"Bazı insanlar doğanızdaki kötü tarafları ortaya çıkarır; bazıları ise içinizdeki iyiyi katlayarak yansıtmanızı sağlar. Ama bazı özel insanlar vardır ki, onların sayısı çok azdır, sahip olduğunuzun farkında bile olmadığınız yönlerinizi parlatmanızı sağlar. Sizi geliştirir, yaşadığınızı hissettirir ve güçlü olduğunuzu hatırlatır. Kral, ilk buluşmamızdan itibaren benim için eşsiz biri oldun. Biliyorum ve inaniyorum ki seninle yolumuz özel bir nedenle kesişti. Bu özel neden, hayatım boyunca benimle olmaya devam edecek. Verdiğin tüm destek için sana kalpten teşekkür ediyorum. Seninle geçirdiğim her dakika için minnetarım. Yolun açık olsun..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler