Karşıyaka'da Özhan Çıvgın dönemi

Karşıyaka Kulübü Başkanı Büyükkarcı: - "Bu kadronun hedefi sadece play-off değil, bu kadronun play-off'un çok yukarılarını başaracağına inanıyorum

Yayınlanma: 09.08.2018 - 13:41
Karşıyaka'da Özhan Çıvgın dönemi
Abone Ol google-news

Büyükkarcı, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Pınar Karşıyaka Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü olarak görev yapan Özhan Çıvgın için düzenlenen imza töreninde, yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Kulüp anlayışına paralel olarak kendi stratejilerini oluşturduklarını belirten Büyükkarcı, şöyle konuştu:

"Federasyondan açıklamadan önce 5 yabancı ile oynayacağımıza, altyapıya önem vereceğimize, denk bütçe ile yola çıkacağımıza karar vermiştik. Bu doğrultuda Türk basketboluna son 5 yılda hizmet veren Özhan Çıvgın ile anlaştık. Kendisi Türk basketbolunun şu andaki ve gelecekteki yıldızı olacağından şüphemiz yok, kırmadı bizi. Umarım uzun yıllar beraber çalışacağız. Hızlı değişiklikler kulüplere yarar getirmiyor. Bu kadronun hedefi sadece play-off değil, bu kadronun play-off'un çok yukarılarını başaracağına inanıyorum."

Büyükkarcı, Türkiye'nin şartlarına rağmen kendilerine destek olan Yaşar Holding'e teşekkür ederek, "Bu destek bizim için çok değerli." ifadesini kullandı.

İzmir'de büyük bir organizasyonun yapılacağı basketbol salonunun olmadığını bildiren Büyükkarcı, "Mevcut salonumuzda birtakım sorunları gideriyoruz. 10 bin kişilik salon için düğmeye bastık, plan, projeleri çizdirdik. Salonu hayata geçirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

 

- "İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum"

 

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Özhan Çıvgın ise Karşıyaka'nın her antrenör için heyecan verici bir kulüp olduğunu, kendisine gelen teklifi tereddüt etmeden kabul ettiğini aktardı.

Kendi hedefleri doğrultusunda doğru yerde olduğuna inandığını belirten Çıvgın, şunları kaydetti:

"Elimizdeki şartları en iyi şekilde kullanarak iyi bir kadro kurduk. Sahada mücadele gücü yüksek play-off hedefi olan Karşıyaka'yı herkese izleteceğiz. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. İki isenedir uzak kaldığımız play-off'a en iyi yerden girmek, Avrupa Kupası'nda da sonuna kadar gidip mutlu sona ulaşmak istiyoruz."

Çıvgın, Karşıyaka taraftarının heyecan verdiğini anlatarak, "Buraya rakip olarak gelmek büyük sıkıntı. Bu ortamda rakip olarak oynamak kolay değil. Şimdi o çekindiğim gücü arkamda hissedeceğim. Taraftar desteğiyle enerjisi yüksek bir takım yaratıp, istediğimiz hedefe yürüyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kurdukları kadroda, yönetim kurulunun yanı sıra genel menajer Selim Çınar ve teknik ekibin de büyük katkısı olduğuna dikkati çeken Çıvgın, herkese teşekkür etti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler