Olaylı başkandan şok hareket

Basketbolda Yunanistan Kupası yarı finalinde oynanan derbi maçında Panathinaikos ile Olympiakos karşılaştı. İlk yarının ardından Olympiakos takımı, hakem hatalarını protesto etmek için ikinci yarıya çıkmadı. Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos ise, hareket üzerine Olympiacos'un bench'ine kırmızı kadın iç çamaşırı bırakarak gündeme oturdu.

Yayınlanma: 13.02.2019 - 22:46
Olaylı başkandan şok hareket
Abone Ol google-news

Yunanistan Kupası yarı final maçının ilk yarısı, Panathinaikos‘un Olympiakos’a karşı 40-25’lik üstünlüğüyle bitmişti. Çalınan ve çalınmayan düdükleri protesto eden Olympiakos, ikinci yarıya çıkmama kararı aldı.

Panathinaikos, maçı hükmen kazandı. Olympiakos’a ise ceza gelmesi bekleniyor.

Olympiakos GM’i Christos Stavropoulos yaptığı açıklamada, “Midemiz bulandı. Artık bunları kaldıramıyoruz. Yetkililer artık bu konuda bir şeyler yapmalı." ifadelerini kullandı.

Panathinaikos koçu Rick Pitino da, "Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Biz onların sahasına gittik ve yenildik. Bu maçın bitmemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradım." diye konuştu.

Panathinaikos sahibi Dimitris Giannakopoulos ise, “Bunlar zaten planlanmış şeylerdi. Görünüşe göre oyuncularına paraları ödeyemiyorlar, havlu atıyorlar ve şimdi de hakemleri beğenmediklerini söylüyorlar. Belki de Aggelopoulos ailesi Olympiakos’tan ayrılmak istiyor ve bu yüzden de suçu bize ve hakemlere atıyordur. Bu kabul edilemez bir durum. Maçı sahada kazanır ya da kaybedersin” dedi.

Öte yandan Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos, maçın ikinci yarısına çıkmayan Olympiacos'un bench'ine kırmızı kadın iç çamaşırı bıraktı.

Giannakopoulos, ülkemizde de Fenerbahçe ve Euroleague yönetimiyle yaşadığı problemler sebebiyle pek çok kez gündeme gelmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler