Obradovic: Çok motive bir rakibe karşı oynuyoruz

Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyunculardan Marko Guduric, Maccabi Tel Aviv maçı öncesi açıklamalarda bulundular.

Yayınlanma: 04.04.2019 - 20:00
Obradovic: Çok motive bir rakibe karşı oynuyoruz
Abone Ol google-news

Turkish Airlines EuroLeague’de normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe Beko, son maçta Maccabi Tel Aviv‘i Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk edecek.

Yarın akşam (5 Nisan Cuma) Türkiye saati ile 20:45’te başlayacak karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takımın başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyunculardan Marko Guduric maça ilişkin görüşlerini aktardılar.

 Obradovic, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Normal sezonun son maçı. Evimizde oynayacağız ve şu ana kadar yaptığımız gibi iyi oynamaya devam etmemiz gerektiği anlamına geliyor bu. Bazı sorunlarımız oldu ancak bunları aşmanın yolu çok basit: Sonuna kadar mücadele etmek. Çok motive bir rakibe karşı oynuyoruz çünkü onlar için çok önemli bir maç.”

24 yaşındaki Sırp guard ise maçla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kazanıp bu aşamayı mümkün olan en iyi şekilde noktalamak istiyoruz. Evimizde kazanmaya devam etmek güzel olabilir. Kilit nokta agresif savunmamız olacak çünkü Maccabi harika bir hücum takımı, koşmayı seviyorlar. Bunu durdurabilirsek iyi bir sonuç alırız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler