Fenerbahçe'den Arroyo açıklaması

Galatasaray'da Ünal Aysal'dan devrolan para krizi basketbol şubesini de derinden sarsmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Arroyo'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi. Sarı-lacivertli ekip bu iddiayı yalanladı.

Yayınlanma: 30.10.2014 - 11:09
Abone Ol google-news

Erkek basketbol takımında bazı oyuncuların paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana bile çıkmadığı biliniyor. Erkek Basketbol Takımı Coachu Ergin Ataman büyük sıkıntı çekmesine karşın sorunu çözmek için çaba sarfediyor. Yabancı basketbolcuların 2 Kasım'a kadar alacakları ödenmediği takdirde sözleşmeleri gereği serbest kalacakları biliniyor. Bu tehlike sarı kırmızı ekibin oyun kurucu Carlos Arroyo için de geçerli.

DHA'nın haberine göre; Basketbol kulislerinde oyun kurucu sıkıntısı çeken Fenerbahçe Ülker'in Arroyo ile temasa geçtiği ve Galatasaray ile sözleşmesini fesh setmesi halinde Arroyo'yu renklerine katacağı iddia ediliyor.

FENERBAHÇE YALANLADI

Fenerbahçe'den söz konusu haberlere ilişkin bir açıklama yapıldı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Bugün bazı internet sitelerinde yer alan, Fenerbahçe Ülker'in Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Carlos Arroyo ile temasa geçtiği ve oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesinin feshi durumunda Arroyo'yu renklerine katacağı haberi tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyunun bu habere itibar etmemesini önemle rica ederiz" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon