Fenerbahçe Beko'nun kabusu

Fenerbahçe Beko'da sakatlık kabusu devam ediyor.

Yayınlanma: 25.05.2019 - 15:21
Fenerbahçe Beko'nun kabusu
Abone Ol google-news

İçinde bulunduğumuz sezonda birçok oyuncusundan sakatlıkları sebebiyle faydalanamayan Fenerbahçe Beko'da, son olarak Final Four'da Erick Green'in de sakatlanması rotasyonun iyice daralmasına neden oldu. 

Sezon başında Los Angeles Lakers'tan Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Kanadalı oyun kurucu, Tyler Ennis sezounun 5.resmi maçı olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçında geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatmıştı. Ennis, sarı-lacivertli forma ile yalnızca 4 resmi maçta forma şansı bulabildi.

Bir diğer sezon başı transferlerinden olan Joffrey Lauvergne, şubat ayında oynanan Türk Telekom maçında şanssız bir şekilde bileğini burktu ve henüz sahalara geri dönebilmiş değil. San Antonio Spurs'den transfer olan Fransız Pivot toplamda 28 maçta forma giyemedi. 

Öte yandan takımın en önemli isimleri arasında yer alan Jan Vesely, Nikola Kalinic, Gigi Datome ve Kostas Sloukas'ta sezon boyunca şanssız sakatlık yaşayan isimler arasında yer alıyor. Vesely 19, Sloukas 6, Datome ve Kalinic ise 5 maçta sakatlıklarından dolayı forma şansı bulamadı.

Ayrıca Datome, Lauvergne ve Ennis satalıklarından dolayı Final Four'da forma şansı bulamayan isimlerdi. Sakatlıktan yeni dönen Vesely ve Kalinic'in Final Four'da ki performanslarının maç eksikliğinden dolayı normal sezondaki performanslarının altında olduğu görüldü. 

Son olarak Euroleague'de Real Madrid ile oynanan üçüncülük maçında Erick Green'in ayağında bir gerilme meydana geldi ve maçı sedyeyle terk etti. Green'in Türkiye ligi Play-Off'larının bir kısmını kaçıracağı düşünülüyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler