Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan taraftara küfür uyarısı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin son maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Kritik maç öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı - lacivertli taraftarları küfürlü tezahüretta bulunmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Yayınlanma: 21.06.2019 - 21:11
Abone Ol google-news

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisi son maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaşmak için Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor.

Sarı-lacivertlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Ali Koç ve beraberindeki heyet, taraftarlarla kısa bir süre sohbet ettikten sonra maçı takip edeceği tribüne gitti. Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ise mücadeleyi sarı-lacivertli taraftarların olduğu tribünde takip ediyor.

Fenerbahçe Beko'ya final serisi 5. maçından sonra 2 deplasman mücadelesinde seyircisiz oynama cezası verilmişti. Sarı-lacivertlilerin, Anadolu Efes ile oynayacakları 7. karşılaşma öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) itiraz etmesi sonucu TBF Tahkim Kurulu da cezanın ertelenmesine ve Anadolu Efes karşılaşmasına Fenerbahçe taraftarının girişine izin vermişti.(Kaynak: Skor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler