Şampiyon Aradolu Efes'te Brock Motum’la yollar ayrıldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Anadolu Efes, Avustralyalı oyuncusu Brock Motum’a teşekkür ederek, yollarını ayırdığını açıkladı.

Yayınlanma: 22.06.2019 - 16:21
Şampiyon Aradolu Efes'te Brock Motum’la yollar ayrıldı
Abone Ol google-news

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon olarak 14. kez lig kupasını müzesine götüren Anadolu Efes, yeni sezon yapılanmasına başladı. Lacivert-beyazlılar, 2017-2018 sezonunda Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas’tan kadrosuna kattığı Avustralyalı forvet Motum’a teşekkür ederek, bu oyuncu ile yeni sezonda birlikte olmayacaklarını duyurdu. Efes resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Tüm emeklerin ve mücadeleci karakterin için teşekkürler Brock! Yeni takımında başarılar" ifadelerine yer verildi.

İki sezon boyunca Anadolu Efes forması giyen 28 yaşındaki Motum ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Anadolu Efes'te inanılmaz bir sezon geçirdik. Bu sezon sadece oyuncular değil bizi her zaman destekleyen taraftarlar için de özeldi. Sezonu harika anılarla şampiyon tamamlamak müthiş bir duygu. Herkese teşekkürler." paylaşımını yaptı.

İspanya'nın Valencia takımıyla anlaşması beklenen Motum, lacivert-beyazlı forma ile birer kez lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler