Yönetimden Ergin Ataman'a tepki

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda, Furkan Aldemir'in ayrılmasının ardından oluşan krizle ilgili, yönetici Can Topsakal NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 26.11.2014 - 07:44
Abone Ol google-news

Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, basketbol şubesindeki ödeme kriziyle ilgili Spor Merkezi'nde Özgür Buzbaş ve Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.

Ergin Ataman'ın, "Arroyo hariç tüm oyuncular serbest kalabilir" açıklamasına değinen Topsakal, "Her takım gibi bizde de bazı ödeme problemleri olabiliyor. Ancak şu anda bir sıkıntımız yok. Ergin Ataman maalesef, heyecandan şanssız bir açıklama yapmıştır. Biz yönetim olarak, gelir gelmez basket takımına 5 milyon ödeme yaptık. Bundan sonra da ödemeleri, gecikmeli de olsa yapacağımızı söyledik.

Ataman'ın, kendilerine idari konularda açıklama yapmayacağına dair söz verdiğini ifade eden Can Topsakal, "Arroyo'ya 5 kuruş borcumuz yoktur. Diğer oyuncularla ise 2 ay gecikmeli gidiyoruz. Bunu oyuncularla konuştuk. Her ay maaşları ödenecektir. Olan borçlarımız da en kısa zamanda kapatılacaktır. Bu konuda bir sıkıntı yoktur. Ergin Ataman'ın açıklamaları talihsizliktir, bundan sonra idari konularda açıklama yapmayacaktır. Spor dışında kendisi bir açıklama yapmayacak, bu konuda bize söz vermiştir" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler